«Ξεσκ@τίζοντάς τον άνθρωπο που μισούσα…» – Ανατριχιάζει με όσα ο έκανε ο Βαλάσης για τη μητέρα του λίγο πριν πεθάνει

Ο Ηλίας Βαλάσης παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης και πολύ εξομολογητική συνέντευξη στην εκπομπή Ποιος είναι πρωινιάτικα την Παρασκευή 10/2 με αποκαλύψεις για τη ζωή του, που σοκάρουν.

Ο ηθοποιός είχε γίνει αρχικά γνωστός μέσα από τη συμμετοχή του στο πρώτο και πολύ σκληρό Survivor, με τον ίδιο στην συνέχεια να απασχολεί με πολλά κομμάτια της ζωής του.

Η αποκάλυψη, που έκανε ωστόσο στη Μπέτυ Μαγγίρα δεν είχε ακουστεί ξανά, με τον ίδιο να περιγράφει όσα έκανε για τη μητέρα του, πριν πεθάνει από καρκίνο, ενώ όλα τα προηγούμενα χρόνια της ύπαρξης του δεν είχαν καμία σχέση.

Η σοκαριστική αποκάλυψη του Ηλία Βαλάση για τη μητέρα του

«Με τη μητέρα μου δεν είχα καμία σχέση. Πριν από πέντε μήνες έπαθε καρκίνο, στο κεφάλι, στους πνεύμονες. Ήρθε μετά από πάρα πολλά χρόνια να μου πει “θα με βοηθήσεις;”. Μια γυναίκα που, στην πραγματικότητα, ήταν απούσα όλα της τα χρόνια. Πέντε μήνες στο σπίτι, ξεσκ…τίζοντάς την, ξέρετε ότι, τον άνθρωπο που μισούσα πιο πολύ στη ζωή μου, τον αγάπησα στο τέλος. Ξέρετε γιατί;

Γιατί η ταπείνωση είναι αυτή που φέρνει την ανύψωση στην ψυχή. Ταπεινώθηκα, αναγκάστηκα να περιθάλψω τον άνθρωπο που σιχαίνομαι. Μέσα από αυτή τη διαδικασία τρίφτηκε τόσο πολύ η ψυχή μου που όχι μόνο δεν τη μισούσα πια, αλλά την αγάπησα στο τέλος. Κι έφυγε με πολλά δάκρυα που ήταν η συγγνώμη της και η συμπεριφορά η δική μας ήταν η δική μου συγγνώμη.

Δεν είπαμε κουβέντα, τα είπαμε με τα μάτια. Κάποια στιγμή φώναξε στα παιδιά, που ήμασταν όλοι σε ένα σπίτι με αυτήν κατάκοιτη, και της είπα “είσαι άγνωστη, μην τον κάνεις αυτό, προσπάθησε να φύγεις και να είσαι γιαγιά τους”. Τη συγχώρησα στο τέλος», είπε ο Ηλίας Βαλάσης.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts