Ξύρισαν τον πόρνο παπά με τη Χάρλεϊ

Οριστικά θα βγάλει τα ράσα ο παπα-Χάρλεϊ από τον Βόλο, αφού τον υποχρεώνει το Δευτεροβάθμιο Συνοδικό Δικαστήριο που επικύρωσε την απόφαση του Πρωτοβάθμιου και τον καθαίρεσε με την κατηγορία της… πορνείας, επειδή πήρε διαζύγιο από την πρώτη σύζυγό του και παντρεύτηκε τη μητέρα του παιδιού του.

Ο 48χρονος Γεώργιος Δεληκώστας είχε προσφύγει στο Δευτεροβάθμιο, καθώς η Μητρόπολη Δημητριάδος τού είχε επιβάλει την ποινή της καθαίρεσης λόγω πορνείας και σκανδαλισμού των πιστών. Ομως, ο ιερέας με τα γαλανά μάτια, που πλέον επιστρέφει στις τάξεις των λαϊκών, δεν φαίνεται διατεθειμένος να παρατήσει τα όπλα.

Όπως είπε, θα προσφύγει στο Συμβούλιο της Επικρατείας αλλά και στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, από τα οποία θα ζητήσει ακύρωση των αποφάσεων των Συνοδικών Δικαστηρίων. Στη σελίδα του στο facebook σχολίασε την απόφαση με τίτλο «Θέλει μαγκιά» και link που παραπέμπει στο ομώνυμο τραγούδι του Φίλιππου Πλιάτσικα και της Ευσταθίας.

Espresso

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts