Οδοντιατρικές υπηρεσίες για όλη την οικογένεια

Η οδοντιατρική κλινική της Βάσως Τσίντζου είναι άρτια και υπερσύγχρονα εξοπλισμένη, όπως αρμόζει στην υψηλών αξιώσεων οδοντιατρική που υπηρετεί.

Έχοντας εμπειρία 25 ετών στη παροχή εξειδικευμένης και γενικής στοματογναθικής περίθαλψης και πάντοτε με γνώμονα τις καθοδηγητικές αρχές, η Βάσω Τσίντζου είναι πιστή στην τήτηρη της εξαιρετικής ποιότητας και τη συνεχή επιστημονική βελτίωση.

Στόχος της είναι η συνολική αντιμετώπιση των προβλημάτων του στοματογναθικού συστήματος, μέσα από την λεπτομερή εξέταση, διάγνωση, συζήτηση όλων των επιθυμιών των ασθενών, ενημέρωση και άψογη εκτέλεση των οδοντιατρικών θεραπειών.

Για την οδοντιατρική κλινική της Βάσως Τσίντζου έχει ιδιαίτερη σημασία η ανθρώπινη επαφή, το απόλυτα καθαρό περιβάλλον εργασίας και η εφαρμογή των πιο αυστηρών μεθόδων αποστείρωσης. Χρησιμοποιεί τα πιο εξελιγμένα βιοϋλικά, επιστημονικά τεκμηριωμένες θεραπείες και οδοντιατρικά μηχανήματα, ώστε να θεραπεύει τους ασθενείς με άνεση, αποτελεσματικότητα, ασφάλεια.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts