Η καινούρια «φίλη» της παρέας, Μαρία Γεωργιάδου, φοράει το προσωπείο των υψηλών καρατίων της και πασχίζει να απολαύσει τη ρουτίνα μιας ψεύτικης καθημερινότητας, η οποία περιλαμβάνει από έναν αόρατο σύντροφο μέχρι μία φαινομενικά ευτυχισμένη φίλη αποφασισμένη να μην εκπέσει σε μια ζωή δίχως ψηλοτάκουνα.
Ο χρόνος έχει πάρει στο πέρασμά του κάθε αίσθηση αυθορμητισμού και αγνών συναισθημάτων από όλους τους ήρωες της διπλανής πόρτας, αντικαθιστώντας τα με φοβίες, ψυχαναγκασμούς και γλοιώδη προσωπεία.
Σ’ αυτό το έργο, ο ευφυής Βρετανός θεατρικός συγγραφέας Alan Ayckbourn, βγάζει την γλώσσα στη σοβαροφάνεια, την μιζέρια και το θολό τοπίο των διαπροσωπικών σχέσεων. Και το κάνει πολύ καλά, από τη στιγμή που το συγκεκριμένο έργο θεωρείται ως ένα από τα καλύτερα του κι έχει αποσπάσει πολλά βραβεία.
- «Ανύπαρκτοι φίλοι» του Alan Ayckbourn στο Θέατρο Αλκμήνη (2ος χρόνος)
- Οι «Ανύπαρκτοι Φίλοι» πάνε Χαλκίδα την Τρίτη 9 Μαίου
- Προμηθέας Εσταυρωμένος: Πανελλήνια πρώτη 21 Ιανουαρίου 2023 και κάθε Σάββατο στις 7 μ.μ. στο…
- «Φαίδρα» του Γιάννη Ρίτσου - Το υπαρξιακό αδιέξοδο και το αμείλικτο πεπρωμένο στο Θέατρο Αλκμήνη







