Οι συμβουλές και τα χρώματα του Μάρτη

Ο Μάρτης είναι η αρχή της άνοιξης, αλλά και η κατάλληλη περίοδος να αφιερώσουμε λίγο χρόνο από την καθημερινότητά μας για το σώμα μας, πριν έρθει το καλοκαίρι.
Είναι αποδεδειγμένο επιστημονικά πως οι κλιματολογικές συνθήκες επηρεάζουν κάποιες φορές την διάθεση μας, αλλά και τον οργανισμό μας. Το δέρμα μας είναι το μοναδικό όργανο που έρχεται σε άμεση επαφή με το εξωτερικό περιβάλλον και γι’αυτό είναι πολύ σημαντικό να το φροντίσουμε και να το ενισχύσουμε.

Την Άνοιξη λόγω του ήλιου και του κλίματος διαταράσσεται η μελανίνη της επιδερμίδας μας και είναι απαραίτητο να δώσουμε μεγαλύτερη προσοχή από όση δίναμε τους χειμωνιάτικους μήνες που πέρασαν, μιας και είναι πιο εύκολο να δημιουργηθούν πανάδες ή λεκέδες στην επιδερμίδα μας. Είναι η κατάλληλη χρονική στιγμή να ξεκινήσουμε αν θέλουμε θεραπείες ενυδάτωσης της επιδερμίδας του προσώπου μας, να κάνουμε καθαρισμό του προσώπου μας, ακόμη και θεραπείες κατά του τοπικού πάχους και της κυτταρίτιδας. Πρέπει να ετοιμάσουμε το σώμα και τη διάθεσή μας για τις ανοιξιάτικες μέρες που θα έρθουν.

Οι συμβουλές του Μάρτη:

# Εάν σκέφτεστε να ξεκινήσετε μια σειρά θεραπειών σώματος, καλό είναι να ξεκινήσετε από αυτό το μήνα ώστε, τέλη Ιουνίου, αρχές Ιουλίου να είστε έτοιμες για τις επιδρομές στις παραλίες.

# Οι θεραπείες προσώπου με οξέα, φυτικά ή χημικά συστατικά, καλό είναι να σταματούν και να αποφεύγονται.

# Καθημερινά φοράμε αντηλιακή κρέμα και ας θεωρούμε ότι δεν έχει ηλιοφάνεια.

# Κλασικά χρώματα για την αρχή του Μάρτη, κόκκινο και άσπρο, σαν το μάρτη μας.

# Η θερμοκρασία έχει αρχίσει να ανεβαίνει, καλό είναι λοιπόν να κάνετε μια φορά κατά τη διάρκεια του ντους σας, πίλινγκ σώματος. Με αυτό τον τρόπο το δέρμα σας παραμένει λείο και καθαρό και αποβάλλονται όλα τα νεκρά κύτταρα.

# Δοκιμάστε να κάνετε μια θεραπεία ενυδάτωσης στο σώμα ή στο πρόσωπο. Με αυτόν τον τρόπο θα προετοιμάσετε το δέρμα σας για την υψηλή θερμοκρασία και τον ήλιο που θα αντιμετωπίσουν κατά τη διάρκεια της Άνοιξης.

The post Οι συμβουλές και τα χρώματα του Μάρτη appeared first on Teta Beauty Salon.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts