Οι ATHENS METRO MALL lovers γιόρτασαν τον έρωτα με τον Γιάννη Πλούταρχο

Την Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου, οι ATHENS METRO MALL lovers γιόρτασαν την πιο ρομαντική ημέρα του χρόνου μαζί με τον τραγουδιστή του έρωτα, Γιάννη Πλούταρχο.

Η ατμόσφαιρα του ATHENS METRO MALL γέμισε love vibes με τις ερωτικές μελωδίες του ραδιοφωνικού σταθμού Λάμψη 92,3 που εξέπεμπε live από τις 18.00 έως τις 20:00 και οι fans του έρωτα είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν μια αποκλειστική Live συνέντευξη του Γιάννη Πλούταρχου στον Μάκη Πουνέντη. Ο αγαπημένος καλλιτέχνης ερμήνευσε unplugged κάποιες από τις πιο ερωτικές επιτυχίες του, μίλησε για την οικογένειά του, τη μουσική του πορεία καθώς και για την αγάπη του κόσμου και την επαφή μαζί του.

Η βραδιά ολοκληρώθηκε με το πιο υπέροχο φινάλε για ένα ερωτευμένο ζευγάρι, το οποίο έπειτα από κλήρωση, κέρδισε ένα special πακέτο με διαμονή και δείπνο σε ξενοδοχείο της Αθήνας.

Σχετικά με το ATHENS METRO MALL
10 χρόνια ATHENS METRO MALL, γεμάτα υπέροχες στιγμές διασκέδασης για όλη την οικογένεια, shopping και απολαυστικές γευστικές επιλογές. Το ATHENS METRO MALL με πέντε ορόφους για αγορές και ψυχαγωγία, αποτελεί την απόλυτη εμπειρία καταναλωτών για κάθε στιγμή. Είναι στρατηγικά τοποθετημένο ακριβώς μπροστά στο μετρό του Αγίου Δημητρίου επί της Λεωφόρου Βουλιαγμένης, αποτελώντας το μοναδικό εμπορικό κέντρο που προσφέρει τόσο μεγάλη ευκολία πρόσβασης. Το ATHENS METRO MALL παρέχει στους επισκέπτες του 95 καταστήματα ηγετικών brands που καλύπτουν κάθε ανάγκη, 18 χώρους εστίασης, 5 κινηματογραφικές αίθουσες, Super Market, παιδότοπο, τράπεζα και 1200 θέσεις πάρκινγκ. Τέλος, η ιδιαίτερη κατασκευή του, οι αρχιτεκτονικές γραμμές, ο άφθονος φωτισμός και το έντονο υγρό και πράσινο στοιχείο δημιουργούν τον ιδανικό χώρο χαλάρωσης και ψυχαγωγίας εναρμονισμένο με το αστικό περιβάλλον.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts