Ομάδα 130 γιατρών κρατά στη ζωή τον Κιμ Γιονγκ Ουν

Ο ηγέτης της Βόρειας Κορέας, Κιμ Γιονγκ Ουν έχει μια ομάδα από 130 κορυφαίους επιστήμονες, οι οποίοι μάχονται για να τον κρατούν στη ζωή, όπως αποκάλυψε ένας πρώην ερευνητής που έφυγε από τη Βόρεια Κορέα το 2009.

O Χιέονγκ Σου Κιμ δήλωσε ότι ένα μυστηριώδες Ινστιτούτο Μακροζωίας λειτουργεί στη χώρα με αποκλειστικό σκοπό τη διατήρηση της υγείας του ηγέτη και ότι ο ίδιος εργάστηκε εκεί όταν ο πατέρας του Κιμ Γιονγκ Ουν, κυβερνούσε τη χώρα.

Ο Κιμ Γιονγκ Ουν είναι γνωστό ότι τρώει τεράστιες ποσότητες φαγητού, έχοντας ιδιαίτερη αδυναμία στο κρασί και τα γαλλικά τυριά. Οι διατροφικές του συνήθειες, όπως είναι φυσικό του δημιούργησαν σοβαρά προβλήματα υγείας. Ο παχύσαρκος ηγέτης έχει πρόβλημα με την καρδιά του και πάσχει επίσης από διαβήτη.

«Υπήρχαν 130 ερευνητές από διάφορα τμήματα του πανεπιστημίου Kim Il-sung. Στο ίδιο κέντρο υπήρχαν στοιχεία για διπλωμάτες ή ερευνητές από ξένα πανεπιστήμια. Το ινστιτούτο φυλάσσεται συνεχώς ενώ γύρω του υπάρχει ένας φράχτης ύψους 4 μέτρων με ηλεκτροφόρα καλώδια» ανέφερε ο Χιέονγκ Σου Κιμ.

Όπως εξήγησε, οι ερευνητές έφτιαχναν ειδικά τρόφιμα για να καταναλώνει τόσο ο Κιμ Γιονγκ Ουν, όσο και ο πατέρας του.

Παράλληλα λέει πως όταν ξεκίνησε να δουλεύει στο Ινστιτούτο, τον έβαλαν να υπογράψει συμβόλαιο, πως δεν θα αποκάλυπτε ποτέ τα μυστικά του κέντρου, αλλά τώρα είναι ασφαλής καθώς ζει στη Νότια Κορέα.

 

 

Πηγή: dailymail.co.uk

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts