Ορφέας Αυγουστίδης: Αυτό είναι το χλιδάτο σπίτι του στο κέντρο της πόλης

Ο Ορφέας Αυγουστίδης μας έχει εντυπωσιάσει με το υποκριτικό του ταλέντο στην αγαπημένη καθημερινή σειρά του Alpha, Σασμός. Ο δημοφιλής ηθοποιός που πλέον έχει γίνει και μπαμπάς, ζει στο κέντρο της Αθήνας μαζί με την οικογένειά του και το σπίτι τους δεν θυμίζει καθόλου αυτό της Σταματάκαινας στη σειρά Σασμός.

Είναι πραγματικά ένα μικρό παλάτι που θα ζήλευε ο οποιοδήποτε και τα πάντα είναι επιμελημένα μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια. Η τριμελής οικογένεια, μένει σε ένα σπίτι στο κέντρο της Αθήνας, το οποίο είναι ροκ, εναλλακτικό και γεμάτο παιχνίδια. Φυσικά υπάρχουν πολλά κάδρα, ωραίοι καναπέδες και μαξιλάρια!

Ο Ορφέας Αυγουστίδης γεννήθηκε στην Αθήνα στις 5 Ιουνίου 1985 και είναι γιος της Μαρίας Τζομπανάκη και του Ντίνου Αυγουστίδη. Πλέον έχει δημιουργήσει τη δική του οικογένεια και έχει κάνει τη μητέρα του και συμπρωταγωνίστριά του να στάζει μέλι κάθε φορά που μιλά για τη νύφη και το εγγόνι της.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες από το εσωτερικό του σπιτιού του Ορφέα Αυγουστίδη και της Γεωργίας Κρασσά:

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts