Ο άγνωστος έρωτας του Στάνκογλου και η ατάκα του Μπισμπίκη για τα μπουζούκια – «Έχω ξεφτιλιστεί»

Ο Βασίλης Μπισμπίκης και ο Γιάννης Στάνκογλου με αφορμή τη σειρά, Αυτή η νύχτα μένει, έδωσαν μία αποκαλυπτική συνέντευξη στην Κατερίνα Καινούργιου.
Αρχικά ο Βασίλης Μπισμπίκης είπε: «Το 2022 ήταν μια πολύ καλή χρονιά με πολλή δουλειά. Ευτυχισμένη χρονιά και συναισθηματικά γεμάτος».
Και ο Γιάννης Στάνκογλου τόνισε για το 2022: «Από τις πιο δύσκολες χρονιές από θέμα χρόνου, αλλά και από τις πιο δυνατές που έχω ζήσει από θέμα δημιουργίας. Έκανα πολλά και πολύ ωραία πράγματα».

Οι δυο τους δεν έχουν συνεργαστεί ξανά, όμως έκαναν παρέα.
Οι δυο γοητευτικοί ηθοποιοί αισθάνονται άντρες παλαιάς κοπής;

Ο Γιάννης Στάνκογλου είπε: «Δεν ξέρω τι σημαίνει αυτό. Μπορώ να φανταστώ τον πατέρα μου και τους φίλους του. Αυτός που δουλεύει πολύ, που είναι και ευγενικός και μάγκας. Δεν ξέρω αν αυτό είμαι».

Και ο Βασίλης Μπισμπίκης τόνισε: «Το “παλαιάς κοπής” εμπεριέχει και αρνητικό και θετικό πρόσωπο. Είναι και αυτός που έδερνε κλπ. Όχι, εμείς είμαστε άντρες αυτής της εποχής».

Και οι δυο ηθοποιοί υπογράμμισαν ότι έχουν προλάβει την περίοδο των μπουζουκιών και των «σκυλάδικων».

Ο Γιάννης Στάνκογλου δεν δίστασε να αποκαλύψει στην Κατερίνα Καινούργιου: «Έχω ερωτευτεί γυναίκα στα μπουζούκια. Στα 16-17 πάνω στον Έβρο, με τους μεγαλύτερους φίλους μου πήγαινα και τότε είσαι μέσα στον έρωτα. Από τις πρώτες φορές που πας μόνος σου στα μπουζούκια νιώθεις πολύ ελεύθερος. Εγώ είχα κολλήσει με μια τραγουδίστρια που δούλευε σε σκυλάδικο και έχω και το θράσος και γενικά πιάνω κουβέντα. Με τη Μελίνα Κανά ήμουν ερωτευμένος και της το αποκάλυψα 15 χρόνια μετά».

Ενώ ο Βασίλης Μπισμπίκης, είπε: «Σύχναζα σε τέτοια μαγαζιά, ήμουν ανήσυχο παιδί από μικρός. Μου άρεσε, γνώριζα ανθρώπους ιδιαίτερους. Δεν σταμάτησα και ποτέ να πηγαίνω. Λένε ότι πάω τώρα για τη Δέσποινα. Έχω κάνει πολύ χειρότερα, έχω σπάσει τραπέζια. Έχω ξεφτιλιστεί. Καμιά φορά μπερδεύουν την κουλτούρα που δεν δηλώνω κουλτουριάρης. Σιχαίνομαι αυτήν την ταμπέλα. Μέσα στα σκυλάδικα παίρνεις ερεθίσματα και εικόνες. Δεν έχουμε θέμα να συνεργαστούμε με έναν άνθρωπο που βγήκε από ριάλιτι, αρκεί να είναι ένα καλό παιδί».

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts