Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου και ο Οδυσσέας Ιωάννου με guests τους Μαρία Παπαγεωργίου και Απόστολο Μόσιο στο Μουσικό Κουτί

Ο αγαπημένος rock star Βασίλης Παπακωνσταντίνου «ανοίγει» το «Μουσικό Κουτί» της ζωής του την Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου στις 22:00 στην ΕΡΤ1.

Ο Νίκος Πορτοκάλογλου και η Ρένα Μόρφη υποδέχονται τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου και τον Οδυσσέα Ιωάννου σε μια μουσική βραδιά που θα …ταράξει την «Κοινή ησυχία». Θα ακούσουμε τις ιστορίες τους, θα τραγουδήσουμε και θα ανακαλύψουμε τι είναι αυτό που τους ενώνει. Μαζί τους δύο εξαιρετικές φωνές από την νέα γενιά η Μαρία Παπαγεωργίου και ο Απόστολος Μόσιος.

Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου μας ταξιδεύει στην τεράστια δισκογραφία του και διαλέγει τραγούδια που αγαπάμε και τραγουδάμε χρόνια τώρα.

«Ένα καράβι». Άνευ πολλών σχολίων. Το τραγούδι που συνέθεσε και έγραψε ο Αλέξανδρος Δήμας και καθιέρωσε ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου. Εδώ με την Ρένα Μόρφη, τον Απόστολο Μόσιο και τον Νίκο Πορτοκάλογλου, αλλά και με τον αγαπημένο Βασίλη.

Δείτε το βίντεο στον σύνδεσμο 

«Πάρε με». Συνθέτης Αφροδίτη Μάνου, στιχουργός Βασίλης Παπακωνσταντίνου. Πίσω από το μικρόφωνο η Μαρία Παπαγεωργίου με την κιθάρα της. Την συνοδεύει ο Νίκος Πορτοκάλογλου με τη φωνή και τη κιθάρα του. Στο ρεφρέν ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου. Αλλαγή με το «Σ΄ ακολουθώ» Το υπέροχο ερωτικό τραγούδι που έγραψε και συνέθεσε ο Μάνος Λουϊζος τώρα με τον Νίκο Πορτοκάλογλου σε μια μοναδική ερμηνεία. 

Δείτε το βίντεο στον σύνδεσμο 

«Την πόρτα ανοίγω το βράδυ». Το ποίημα του Τάσου Λειβαδίτη που μελοποίησε ο Μίκης Θεοδωράκης ερμηνεύει εκπληκτικά ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου και ο Οδυσσέας Ιωάννου παίζει φυσαρμόνικα.

Δείτε το βίντεο στον σύνδεσμο 

«Βασίλη ζούμε για να σ’ ακούμε» το σύνθημα που ακούγεται κάθε φορά που ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου ανεβαίνει στη σκηνή για να τραγουδήσει παραμένει επίκαιρο εδώ και πενήντα χρόνια. Ο αιώνιος έφηβος, πάντα τρυφερός και αυθεντικός, δεν έχει σταματήσει να εμπνέει και να συγκινεί γενιές και γενιές. Οι συνεργασίες του είναι αναρίθμητες, αφού έχει συνυπάρξει ερμηνευτικά, στιχουργικά και μουσικά με όλα τα μεγάλα ονόματα του ελληνικού τραγουδιού, παλαιότερους και νεότερους.

Ο Οδυσσέας Ιωάννου έχει συνδέσει το όνομά του με το έντεχνο ελληνικό τραγούδι, αλλά και με την νεότερη γενιά τραγουδοποιών. Η φωνή του και η γλυκόπικρη πρόζα του έγραψε ιστορία στο ραδιόφωνο ενώ εξελίχθηκε σε έναν στιχουργό με μεγάλη ευαισθησία και απήχηση καθώς έχει γράψει περισσότερα από 200 τραγούδια και έχει συνεργαστεί με τους σημαντικότερους συνθέτες και ερμηνευτές.

Τα «Έφηβα γεράκια» ενώνουν τις φωνές τους στο jukebox της εκπομπής σε μοναδικά τραγούδια διασκευασμένα από την μπάντα του «Μουσικού Κουτιού» και θυμίζουν στον Βασίλη Παπακωνσταντίνου και τον Οδυσσέα Ιωάννου στιγμές από τη ζωή τους

Καθίστε αναπαυτικά στον καναπέ σας ανοίγει το «Μουσικό Κουτί».

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts