Ο Γιώργος Ασημακόπουλος επισκέφθηκε το νησί των Φαιάκων για ολιγοήμερες διακοπές!

Το νησί των Φαιάκων και το TRYP by Wyndham Corfu Dassia επέλεξε φέτος για την ολιγοήμερη ξεκούραση του ο Γιώργος Ασημακόπουλος.

Έμεινε εντυπωσιασμένος από την ποιότητα και το tailor-made service του lifestyle ξενοδοχείου, την ανανέωση της περιοχής της Δασιάς -ως πλέον must-to-go destination- αλλά και την διαχρονική απαράμιλλη ομορφιά του νησιού.

Όπως τόνισε και ο ίδιος: «Οι ομορφιές του νησιού πολλές. Άφθονη βλάστηση και νερά, μια πανέμορφη Παλιά Πόλη, γραφικότατα χωριά, πολιτισμός, μουσική, κουλτούρα, εξαιρετικές παραλίες, γευστικό φαγητό, «γενέτειρα» των πορτοκαλιών Μέρλιν, θαυμάσια τοπικά προϊόντα και μια θάλασσα με υπέροχες πράσινες και μπλε ανταύγειες…που πολλές φορές σε αφήνει άφωνο και μαγεμένο».

Το TRYP by Wyndham Corfu Dassia βρίσκεται 12 χλμ. βορειοανατολικά της πόλης της Κέρκυρας και του Διεθνούς Αεροδρομίου «Ιωάννης Καποδίστριας». Διαθέτει 48 σύγχρονα δωμάτια και κομψό design, που συνδυάζει στοιχεία της παραδοσιακής και ιστορικής αρχιτεκτονικής της Ελλάδας με μοντέρνους εσωτερικούς χώρους και εγκαταστάσεις. Διαθέτει επίσης κήπους με πολλά δέντρα ηλικίας αιώνων, όπως μια ελιά του 14ου αιώνα, φραγκοσυκιές – ακόμη και ένα ηλιακό ρολόι.

Ο Γιώργος Ασημακόπουλος αναχωρώντας έδωσε τα θερμά του συγχαρητήρια στο Διευθυντή του ξενοδοχείου Σπύρο Ιωαννίδη και σε όλο το προσωπικό για την μοναδικότητα της ταξιδιωτικής του εμπειρίας και υποσχέθηκε να επιστρέψει με την πρώτη ευκαιρία.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts