Ο Γιώργος Ντάβλας απολαμβάνει τις υγιεινές νοστιμιές του Crudo στο σπίτι του

Ο Γιώργος Ντάβλας αγαπά την υγιεινή διατροφή ,αλλά ,ταυτόχρονα, δεν θέλει να στερείται την γεύση και την νοστιμιά από τα γεύματα του. Γι ’αυτό, εμπιστεύτηκε το αγαπημένο του χορτοφαγικό εστιατόριο Crudo και τα εβδομαδιαία μενού πλήρους διατροφής που δημιουργεί,τα οποία συνδυάζουν θρεπτικά στοιχεία και απόλαυση.

  Στόχος του Crudo (crudo.gr) είναι να παρέχει υγιεινά και απολαυστικά γεύματα, αποκλειστικά, από πρώτες ύλες φυτικής προέλευσης που έχουν υποστεί ,τη λιγότερo δυνατή, επεξεργασία ή συντήρηση. Έτσι, σου προσφέρει ένα εβδομαδιαίο πρόγραμμα πλήρους διατροφής, με μενού που αποτελείται από πρωινό, μεσημεριανό, βραδινό, για 6 ημέρες την εβδομάδα και ..σου λύνει τα χέρια! Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να κλείσεις θέση εγκαίρως στην υπηρεσία και να απολαύσεις την περιποίηση του Crudo.

Όλα τα γεύματα είναι σχεδιασμένα ώστε να παρέχουν στον οργανισμό μια ήπια αποτοξίνωση με πλήρη απουσία από ζωικά, γαλακτοκομικά, γλουτένη ή ζάχαρη, και ..θα νιώσεις σίγουρα τη διαφορά!

Μερικά από τα αγαπημένα πιάτα του Γιώργου Ντάβλα είναι το scrabbled tofu, η  ταϋλανδέζικη σαλάτα με noodles καρότο και το burger με μπιφτέκι από φακή και μανιτάρια. Κάνε και εσύ μια επίσκεψη στο crudo.gr βρες τα δικά σου αγαπημένα vegan και ωμοφαγικά πιάτα υψηλής διατροφικής αξίας και απόλαυσε τα στο σπίτι σου με ένα κλικ!

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts