Ο Γιώργος Ντάβλας επιλέγει τo Classic μενού της Taste and Diet

To Classic μενού αποτελεί την «ναυαρχίδα» των διαιτητικών προγραμμάτων της Taste and Diet και είναι το βασικό πρόγραμμα αναφοράς της.

Η επιτυχία μιας δίαιτας έχει σαν κύρια συνισταμένη για τον πελάτη την απώλεια βάρους του. Για την Taste and Diet, σ’ αυτά τα πάνω επί 20 χρόνια ενεργού και επιτυχημένης πορείας, είναι προϊόν κι άλλων καταστάσεων. Η φιλοσοφία της εταιρείας επιτάσσει η απώλεια βάρους να επιτυγχάνεται μέσα από μια απολαυστική και προ πάντων ισορροπημένη γευστική διαδρομή κι όχι από στερήσεις και μονοφαγία. Όλα τα παραπάνω περικλείονται στο Classic μενού μας.

Για πρώτη φορά, οι εμπνευσμένες συνταγές της ελληνικής κουζίνας δανείζονται στοιχεία της ευρωπαϊκής κουζίνας και συνθέτουν πιάτα που εγγυώνται απώλεια 4 έως 8 κιλών το μήνα. Χωρίς να σας λείψει τίποτα, ακόμη και το γλυκό, που βρίσκεται στο καθημερινό μενού μας. Και όλα αυτά με λίγες θερμίδες και με μια ισορροπημένη διατροφή, σαν αποτέλεσμα μακροχρόνιας έρευνας και τεχνογνωσίας του επιστημονικού – διαιτολογικού τμήματός μας. Άλλωστε – και αυτό ισχύει για όλους τους πελάτες μας, ανεξαρτήτως μενού που επιλέγουν – οι διαιτολόγοι μας είναι ανά πάσα στιγμή κοντά σας, να σας συμβουλεύσουν και να σας κατευθύνουν, εντελώς δωρεάν!
Η σειρά Classic έχει θερμιδική αξία περίπου 1300 Kcal ανά ημέρα.

www.tasteanddiet.gr

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts