Ο Γιώργος Ντάβλας στο Αίθριο+ στο Χαϊδάρι

Στο Αίθριο+ στο Χαϊδάρι βρέθηκε ο γνωστός PR Man, Γιώργος Ντάβλας, όπου απόλαυσε τις μοναδικές υπηρεσίες που προσφέρει ο τεράστιος, λειτουργικός και ατμοσφαιρικός χώρος του μαγαζιού.

Στο κέντρο του μαγαζιού υπάρχει ένα υπέροχο τζάκι που προσφέρει ζεστασιά και θαλπωρή στους πελάτες. Ψηλά μοναστηριακά τραπέζια, δερμάτινες καρέκλες κατάλληλα για ροφήματα, φαγητό και ποτό. Όλα αυτά με θέα τη υπαίθρια πισίνα σε ένα καταπράσινο πάρκο όπου δεσπόζουν  επιβλητικοί πλάτανοι και πολλά ακόμη δέντρα.

Ο Παναγιώτης Παππάς επιμελείται την μεσογειακή κουζίνα που ικανοποιεί ακόμη και τον πιο απαιτητικό ουρανίσκο ενώ στην περίπτωση που έχετε αδυναμία στα cocktails στο Αίθριο++ θα βρείτε μοναδικά signature cocktails που υπογράφει ο ειδικός Γιάννης Τερζής.  Σε όσους αρέσει ο αθλητισμός, υπάρχει το Sport Room όπου ο καθένας μπορεί να καθίσει αναπαυτικά και να απολαύσει τα κορυφαία αθλητικά γεγονότα

Το καλοκαίρι το κατάστημα θα αλλάξει ξανά πρόσωπο. Γίνεται ένας υπαίθριος χώρος με μία πανέμορφη πισίνα που θα κάνει τις ημέρες δροσερές και τις βραδιές ρομαντικές. Οι άνθρωποι που εργάζονται στο Αίθριο+, σας περιμένουν καθημερινά με ένα πλατύ χαμόγελο, έτοιμοι να σας εξυπηρετήσουν και να σας αναγκάσουν με την συμπεριφορά τους να τους επισκεφθείτε ξανά και ξανά.

Διεύθυνση: Καραϊσκάκη 9

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts