Ο διεθνούς φήμης οίκος Grace Atelier έδωσε το παρών στο φιλανθρωπικό γεύμα του οργανισμού ΜΑΝΑ

Στο Ζάππειο Μέγαρο, την Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου 2019, 230 γυναίκες έδωσαν το παρών στο φιλανθρωπικό γεύμα που διοργάνωσε ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός ΜΑΝΑ.

Καλεσμένες στην εκδήλωση, κατόπιν προσωπικής πρόσκλησης της Προέδρου του ΜΑΝΑ, κας Randa Ghandour και της Οργανωτικής Επιτροπής (κυρίες Houda Ghandour, Noura Ghandour, Αρετή Δαλακούρα, Ελίνα Σμπώκου, Χρυσή Βαρδινογιάννη, Sophie Αξιωτιάδη) ήταν προσωπικότητες διεθνούς κύρους από την Αθήνα, τη Βηρυτό, το Παρίσι και το Λονδίνο.

Διοργανωθηκε δημοπρασία με 12 κούκλες – έργα τέχνης, τις οποίες φιλοτέχνησαν διάσημοι οίκοι της Ελλάδας και του εξωτερικού ανάμεσα στου οποίους ήταν οι οίκοι Grace Atelier, Dolce & Gabbana France, Elie Saab, Louis Vuitton France κ.α.

Το έργο του Grace Atelier, του οίκου που καθιέρωσε τις δερματινες δημιουργίες με τα πλεκτά πάνελ, ξεχώρισε με τις τσάντες-μικρογραφίες των κλασσικών σχεδίων του κ τη μικρογραφία βραδινης τουαλέτας απο χρυσό δέρμα φιδιού βαμμένο στο χέρι.

Την κούκλα-έργο τέχνης του Grace Atelier φιλοτέχνησε η ελληνίδα σχεδιάστρια Φιόρη Κοντούζογλου και η Ντόζια Κουρούπη. Το σύνολο των εσόδων της δημοπρασίας διατέθηκε στο σπίτι του Μάνα.

Το Σπίτι του ΜΑΝΑ, Ρηγίλλης 10, ΤΚ 10674, Αθήνα, 210 7295 546 (10:00-17:00, Δευτέρα -Παρασκευή) , www.manaorg.com

E: [email protected]

F: https://www.facebook.com/manamazigiatizoi/

I: @manaorg

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts