Ο Ηλίας Βαλάσης καταγγέλλει: «Επειδή ήσουν στο Survivor δεν σε θέλει το κανάλι στο Σασμό»

Ο Ηλίας Βαλάσης που είχε γίνει γνωστός μέσα από το πρώτο Survivor, όταν το παρουσίαζε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, είναι πλέον ηθοποιός.

Σήμερα μίλησε στην Μαρία Μπακοδήμου για την συμμετοχή του στον πρώτο ορθόδοξο κύκλο του ριάλιτι επιβίωσης και μας γύρισε πίσω στο παρελθόν.

Λίγη ώρα μετά αποκάλυψε ότι έχασε τη θέση του στο πολεμικό ναυτικό επειδή πήγε σε ριάλιτι. Τότε είχε γίνει μεγάλος ντόρος, και παρά το γεγονός ότι δεν υπήρχαν social media, όλες οι εφημερίδες ασχολούνταν με τους παίκτες του ριάλιτι.

Ο Γρηγόρης Αρνατούτογλου ήταν ένας από τους ανθρώπους που του στάθηκε πολύ στα δύσκολα και ο Ηλίας Βαλάσης δεν έκρυψε τη συγκίνησή του στον αέρα της εκπομπής. Μπορεί όπως είπε να μην του φαίνεται, όμως, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου έχει καρδιά και ψυχή αγγέλου!

Στο θέατρο σαρώνει και οι παραστάσεις του είναι πάντα sold out. Ωστόσο, δεν είναι από εκείνους που επικοινωνούν τη δουλειά τους. Σήμερα, καλεσμένος στην εκπομπή Γεια σου, κατήγγειλε ότι δεν τον πήραν για να παίξει στη σειρά Σασμός επειδή βγήκε από το Survivor.

«Με είδε ο σεναριογράφος του Σασμού και μου είπε γιατί δεν είσαι στην τηλεόραση; Του είπε εσείς θα μου πείτε που είστε στην τηλέοραση. Τέλος καλοκαιριού με πήρε τηλέφωνο και μου είπε ότι το κανάλι δεν θέλει ανθρώπους που έχουν βγει από ριάλιτι και επειδή ήσουν και σε ένα ριάλιτι που παίζει απέναντι (σ.σ: Survivor), δεν σε θέλουν», είπε μεταξύ άλλων ο Ηλίας Βαλάσης.

Δείτε το βίντεο:

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts