Ο καιρός σήμερα: Μικρή άνοδος της θερμοκρασίας

Την Πέμπτη στην ανατολική και νότια χώρα αναμένονται τοπικές νεφώσεις με πιθανότητα σποραδικών βροχών στα νοτιοδυτικά.

Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 3 με 5 και πρόσκαιρα στο νοτιοανατολικό Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο ως προς τις μέγιστες τιμές. Η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη τις πρωινές ώρες στα ηπειρωτικά.

Στην Αττική ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις μέχρι το μεσημέρι στα ανατολικά και βόρεια.

Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 και στα ανατολικά βόρειοι βορειοανατολικοί 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 17 βαθμούς Κελσίου. Στα ανατολικά και βόρεια η μέγιστη θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλονίκη ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 13 βαθμούς Κελσίου.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός. Η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 3 έως 14 βαθμούς Κελσίου, ενώ στη δυτική Μακεδονία τοπικά θα είναι 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο αναμένονται λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες στα νότια με πιθανότητα τοπικών βροχών μικρής διάρκειας και βαθμιαία βελτίωση. Η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη τις πρωινές ώρες στα βόρεια Ηπειρωτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 2 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 20 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο κατά τόπους θα είναι 4 με 6 μποφόρ χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο προβλέπονται λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες με πιθανότητα ασθενών παροδικών βροχών. Βαθμιαία βελτίωση από το απόγευμα και από τα βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 και στα ανατολικά και νότια βόρειοι βορειοανατολικοί 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 18 βαθμούς Κελσίου, ενώ στα βόρεια κατά τόπους θα είναι 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη προβλέπονται λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες στη βόρεια Κρήτη. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 και στα ανατολικά έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στα νότια τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 18 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts