«Ο κύκλος του έχει τελειώσει για εμένα» – Η αναφορά της Μαρίας Μπεκατώρου για το YFSF

Στην κάμερα της εκπομπής Breakfast at star μίλησε το πρωί της Πέμπτης 2/2 η Μαρία Μπεκατώρου, η οποία αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο ενδεχόμενο να επιστρέψει το «Your Face Sounds Familiar» στην τηλεόραση μέσα από τη συχνότητα του ANT1.

Μάλιστα, η Ζέτα Μακρυπούλια θα είναι το πρόσωπο που θα αναλάβει το τιμόνι της παρουσίασης

Η κάμερα της πρωινής εκπομπής λοιπόν συνάντησε τη Μαρία Μπεκατώρου και της ζήτησε να σχολιάσει την εξέλιξη αυτή, μιας κι εκείνη δεν θα μπορεί να είναι η οικοδέσποινα του show μεταμφιέσεων, λόγω του συμβολαίου της με το Mega.

Η αναφορά της Μαρίας Μπεκατώρου για το YFSF

«Μακάρι να επιστρέψει το YFSF. Είναι από τα πιο ωραία show που έχουν γίνει ποτέ στην ελληνική τηλεόραση. Μ’ αρέσει η Ζέτα Μακρυπούλια. Τη θαυμάζω και την εκτιμώ πάρα πολύ. Νομίζω ότι ο κύκλος του Your Face Sounds Familiar έκλεισε για μένα».

Η ίδια θα ήθελε να συνεχιστεί και του χρόνου το «The Chase», ωστόσο ξεκαθάρισε πως είναι πολύ νωρίς για τέτοιες συζητήσεις με το κανάλι.

Τι είναι το YFSF

Το Your Face Sounds Familiar είναι τηλεοπτικό σόου μιμήσεων που μεταδίδεται από τον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1. Πρόκειται για την ελληνική προσαρμογή του ισπανικού Tu Cara Me Suena που ξεκίνησε το 2011 και έχει προβληθεί σε 42 χώρες παγκοσμίως.

Η πρεμιέρα έγινε στις 14 Απριλίου του 2013, με παρουσιάστρια τη Μαρία Μπεκατώρου σε όλους τους κύκλους. Το show προβάλλεται σε live επεισόδια όπου δέκα καλλιτέχνες (τραγουδιστές και ηθοποιοί) καλούνται να ενσαρκώσουν διάφορους αστέρες της εγχώριας ή διεθνούς μουσικής σκηνής. Η επιλογή γίνεται τυχαία μέσω ενός buzzer στο τέλος κάθε live).

Για κάθε εμφάνιση, οι διαγωνιζόμενοι εκπαιδεύονται για μία εβδομάδα από τους καθοδηγητές της εκπομπής οι οποίοι τους μαθαίνουν πώς να μιμηθούν τον καλλιτέχνη στη φωνή (vocal coach), στη χορογραφία (χορογράφος) και στις κινήσεις (acting coach).

Ο κάθε διαγωνιζόμενος βαθμολογείται αρχικά από την κριτική επιτροπή, έπειτα από τους υπόλοιπους διαγωνιζόμενους (κάθε ένας έχει το δικαίωμα να δώσει πέντε θετικούς πόντους) και τέλος από το κοινό, μέσω ψηφοφορίας. Ο νικητής κάθε επεισοδίου καλείται να προσφέρει τα έσοδα από την ψηφοφορία του κοινού σε ένα φιλανθρωπικό οργανισμό της επιλογής του. Επίσης, δεν γίνεται αποχώρηση.

Η πέμπτη σεζόν μεταδίδεται μαγνητοσκοπημένα και όχι live, ενώ αντί για το τηλεοπτικό κοινό ψηφίζει το κοινό που είναι κάθε φορά στο στούντιο. Επίσης, στην επιλογή του buzzer προστέθηκαν οι δοκιμασίες “Battle Of The Stars“, που είναι αναμέτρηση δύο διαγωνιζόμενων μεταμφιεσμένων στην ίδια διασημότητα, και το “YFSF Duet“, που είναι ντουέτο διαγωνιζόμενων.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts