Ο Κώστας Μαρτάκης επιλέγει VarelasHomeDesign

Για τον Κώστα Μαρτάκη το σπίτι του είναι ένας εξαιρετικά σημαντικός χώρος που χρειάζεται ξεχωριστή φροντίδα. Ο αγαπημένος τραγουδιστής επιθυμεί η οικία του να αποπνέει μια αίσθηση οικειότητας και άνεσης. Για την διαμόρφωση ενός cozy χώρου φυσικά, και η παραμικρή λεπτομέρεια μετράει. Γι’ αυτόν ακριβώς τον λόγο ο Κώστας Μαρτάκης επιλέγει αποκλειστικά την VarelasHomeDesign.

Με σταθερή πορεία 46 ετών, η εταιρεία VarelasHomeDesign ηγείται στον κλάδο των ειδών υγιεινής, πλακιδίων, ειδών μπάνιου και κουζίνας. Πρόκειται για μια άκρως επιτυχημένη επιχείρηση που αντιπροσωπεύει κατ’ αποκλειστικότητα κορυφαίους οίκους της Ελλάδας και του εξωτερικού.

 Χαρακτηριστικά παραδείγματα της εξαιρετικής πορείας της στο χώρο είναι και τα εκατοντάδες έργα που φέρουν την υπογραφή της. Μεγάλες ξενοδοχειακές αλυσίδες, εταιρίες διαχείρισης τεχνικών έργων, εμπορικά καταστήματα και εξειδικευμένοι επαγγελματικοί χώροι, όπως εστίασης, διασκέδασης, ιατρεία και γραφεία έχουν εμπιστευτεί την εταιρία για τις εξειδικευμένες ανάγκες τους, αλλά και οι ιδιώτες μπορούν να πραγματοποιήσουν κάθε τους όνειρο μέσα από την ευρεία γκάμα των προϊόντων.

Βασικός στόχος της εταιρεία VarelasHomeDesign είναι να εκπληρώνει οποιαδήποτε επιθυμία και ανάγκη σε κάθε σπίτι σε ό,τι αφορά στο δάπεδο, το μπάνιο, τη διακόσμηση ή την επένδυση κάποιου εσωτερικού ή εξωτερικού χώρου συνδυάζοντας την ποιότητα και την εξυπηρέτηση με προσιτές τιμές που απευθύνονται σε όλους τους πελάτες. Η εταιρεία επίσης, όντας ανθρωποκεντρική, επιδιώκει την προσωπική επαφή με τους πελάτες και τη διατήρηση ουσιαστικών σχέσεων μαζί τους. Γι’ αυτό το προσωπικό της φροντίζει να ενημερώνεται και να εκπαιδεύεται συνεχώς ούτως ώστε να βρίσκεται πάντα κοντά στον πελάτη και να καλύπτει απόλυτα τις ανάγκες του.

Ο Νίκος Βαρελάς, ο ιδιοκτήτης της εταιρείας VarelasHomeDesign, επιθυμεί να προσφέρει στους πελάτες του τα καλύτερα προϊόντα, συνδυάζοντας την τεχνογνωσία με την ανθρώπινη επικοινωνία.  Οι γνώσεις, το πραγματικό ενδιαφέρον για τον άνθρωπο, η οικογενειακή παράδοση και το μεράκι στήριξε και συνεχίζει να στηρίζει την εταιρεία VarelasHomeDesign.Με αυτές τις αξίες η οικογενειακή επιχείρηση συνεχίζει να διαπρέπει και να εξελίσσεται ακόμα και σε περιόδους κρίσης.

Μια επιχείρηση με δημιουργικότητα, ταλέντο, εξειδίκευση, ποιότητα και αληθινή επικοινωνία καταφέρνει να ικανοποιήσει τις προσδοκίες και του πιο απαιτητικού πελάτη. Η εταιρεία VarelasHomeDesign αποτελεί την ιδανική επιλογή για όσους επιθυμούν μια οικία μοναδική με γούστο και προσωπική ματιά.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το επίσημο site της εταιρείας VarelasHomeDesign : https://varelas.com.gr/

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts