Ο Λευτέρης Λαζάρου «μαγειρεύει» για τους ακροατές της ΕΡΑσπορ

Τη Δευτέρα 8 Μαρτίου 2021, στις 22:00, η ΕΡΑσπορ 101,8, στην κυριολεξία, θα μας ανοίξει την όρεξη! Στο στούντιο της Ελληνικής Ραδιοφωνίας έρχεται ο πολυβραβευμένος σεφ Λευτέρης Λαζάρου, ο οποίος μέσα από την εκπομπή «Κάνε παιχνίδι μόνος σου» θα μας προτείνει συνταγές και θα μας ταξιδέψει στις γνήσιες θαλασσινές γεύσεις, που αποτελούν, δεκαετίες τώρα, σημείο αναφοράς σε όλα τα μήκη και πλάτη του πλανήτη.

Μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης. Από τους τηλεοπτικούς σεφ μέχρι το βραβείο Michelin και την κρίση στην εστίαση…

Φυσικά, ως γνήσιος Πειραιώτης, γνωρίζει πως ο λατρεμένος του τόπος είναι ταυτισμένος με το ποδόσφαιρο και δεν κρύβει τη συμπάθειά του για τον Εθνικό, αλλά, όπως λέει, «για τον παλιό Εθνικό, αυτόν του Δημήτρη Καρέλλα και του Μιχάλη Κρητικόπουλου».

Ακόμη, ο Λευτέρης Λαζάρου δηλώνει αθεράπευτος ροκάς κι έχει ετοιμάσει για το «μενού» της Δευτέρας εξαιρετικές μουσικές επιλογές.

Κρατήστε σημειώσεις, λοιπόν, για το ιδανικό τραπέζι της Καθαράς Δευτέρας και της Σαρακοστής…

«Κάνε παιχνίδι μόνος σου»

Κάθε Δευτέρα, στις 10 το βράδυ, στην ΕΡΑσπορ 101,8 (διαδικτυακά: https://webradio.ert.gr/eraspor/), καλλιτέχνες, μουσικοί παραγωγοί, διανοούμενοι, επιστήμονες, δημοσιογράφοι, φυσικά αθλητές και προπονητές έχουν τη δική τους εκπομπή στο δημόσιο αθλητικό ραδιόφωνο!

Φορούν τα ακουστικά, παίρνουν το μικρόφωνο, επιλέγουν τα τραγούδια και μέσα απ’ αυτά παρουσιάζουν «έργα και ημέρες» της ζωής και της καριέρας τους.

Μαζί τους, σε δεύτερο ρόλο, ο Τάσος Επιτρόπου.

Info:

Δευτέρα 8 Μαρτίου 2021, ώρα 22:00-24:00

Εκπομπή: «Κάνε παιχνίδι μόνος σου»

Λευτέρης Λαζάρου

Live Streaming: radiostreaming.ert.gr/ert-erasport

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts