«Ο Μαριος έξυσε τον κ@λο του και και με το ίδιο χέρι…» – Χιλιάδες αντιδράσεις στο Twitter για το Survivor All Star

Άλλο ένα βράδυ (6/2) και το Survivor All Star είναι εδώ πιστό στο ραντεβού του με ένα αρκετά ανατρεπτικό επεισόδιο, που είδαμε την κόντρα Μαρτίκα με Γκότση να αναζωπυρώνεται, αλλά και το ξέσπασμα της Μαριαλένας Ρουμελιώτη

Επιπλέον, μετά την ήττα των μπλέ στον στίβο μάχης του ριάλιτι επιβίωσης, παρά την απουσία του Σάκη Κατσούλη είδαμε τον Στέλιο Χανταμπάκη να γίνεται έξω φρενών με τον Κώστα Παπαδόπουλο και οι λόγοι ήταν καθαρά αγωνιστικοί και μόνο. Αλλά παρά τα όσα συνέβησαν οι χρήστες του twitter ασχολήθηκαν με μια κίνηση του Μάριου Πρίαμου, που ήταν κάπως… άκομψη και άκρως χιουμοριστική.

Η ατάκα φωτιά του Γιώργου Λιανού για την Καρολίνα στον Μάριο

Να υπενθυμίσουμε ότι στο χθεσινό (5/2) επεισόδιο είδαμε την αφορμή που στάθηκε η επικείμενη θέαση των παικτών μηνυμάτων θαυμαστών στα social media για αυτό όταν δόθηκε ο λόγος για αυτό το έπαθλο στον Μάριο, εκείνος είπε χαρακτηριστικά πως: «Έχω πολλά να περιμένω από τα social media! Έχω πολλά να περιμένω πολλά, σίγουρα, από το Twitter! Αναμένω και γω να δω γιατί είναι μια επαφή με τον έξω κόσμο και γενικότερα θα γελάσουμε και θα περάσουμε καλά. Ότι και να είναι».

«Γιώργο, θα γελάσουμε;» ρώτησε ο Σάκης τον παρουσιαστή με εκείνον να απαντά: «Θα γελάσετε, ναι! Κοίτα, μέχρι στιγμής και οι δυο ομάδες έχουν κάψει από μια καλύβα. Έτσι; Για να λέμε τα πράγματα ανοιχτά».

«Ναι, ναι, ναι. Άρα αναμένω πως και πως, τρελαίνομαι και μ’ αρέσουν και τα τρολ. Τα τρολ τα δέχομαι», ανέφερε αμέσως μετά ο Μάριος με τις δύο ομάδες να ξεσπούν σε γέλια.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts