Ο Νίκος Ανδρουλάκης του ΠΑΣΟΚ στο The 2Night Show του Γρηγόρη Αρναούτογλου

Στο αποψινό The 2Night Show, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχεται και τον Νίκο Ανδρουλάκη. Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής μοιράζεται στιγμές από την πολιτική και προσωπική του διαδρομή.

Μιλάει για τα παιδικά του χρόνια, τα αμέτρητα ταξίδια, την τηλεόραση, τον αθλητισμό, την οικογένειά του και περιγράφει όσα οραματίζεται για την Ελλάδα, την «επόμενη» ημέρα. Γιατί δεν συμβουλεύτηκε ποτέ επικοινωνιολόγο και τι είναι αυτό που θα τον έκανε να «πάει σπίτι του»;

Αποδέχεται την άποψη ότι «μαζί τα φάγαμε»; Γιατί θεωρεί το ΠΑΣΟΚ της μεταπολίτευσης, έναν μεγάλο «έρωτα»; Τι τον οδήγησε να κάνει Bungee Jumping στις 3 τα ξημερώματα και σε ποιο ταξίδι, του επιτέθηκαν βίαια και τον λήστεψαν; Μεταξύ άλλων, εξηγεί γιατί δεν έχει τηλεόραση στο σπίτι του, θυμάται την τελευταία τηλεοπτική σειρά που παρακολούθησε και τέλος, σχολιάζει τα χιουμοριστικά memes του «παλιού Ορθόδοξου ΠΑΣΟΚ».

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts