Ο Νίκος Βουρλιώτης μιλάει πρώτη φορά για τον καρκίνο που αντιμετώπισε

Σημαντικές αποκαλύψεις από το Νίκο Βουρλιώτη στην τελευταία του συνέντευξη, σχετικά με το άγνωστο πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε σχετικά πρόσφατα. Συγκεκριμένα ερωτήθηκε για το αν έχει κάνει υπερβολές με την εικόνα του.

«Ναι, με θυμάμαι να πηγαίνω γυμναστήριο δύο φορές τη μέρα. Προετοιμαζόμουν για μια εμφάνιση εκείνο το καλοκαίρι στα «MAD Awards» και προκειμένου να έχω το αποτέλεσμα της γράμμωσης και του όγκου που ήθελα μπήκα σε ένα διατροφικό πρόγραμμα που διέλυσε. Σκέψου ότι επί 35 μέρες τρεφόμουν μόνο με μπακαλιάρο και ρυζογκοφρέτα, ενώ τρείς μέρες πριν από τα βραβεία έκοβα τελείως το νερό για να πάθω αφυδάτωση και να είμαι τελείως στεγνός», απάντησε χαρακτηριστικά.

H συγκεκριμένη πρακτική κατέληξε να έχει καταστροφικά αποτελέσματα για τον τραγουδιστή των Goin’Through. «Aκραίο και βέβαια μοιραίο γιατί μου δημιούργησε ένα πολύ σημαντικό πρόβλημα στην υγεία μου. Έπαθα οισοφαγίτιδα τύπου Barrett’s, που είναι καρκίνος. Ευτυχώς είχα τους κατάλληλους  ανθρώπους δίπλα μου και το πρόλαβα», αποκάλυψε!

Μάλιστα εξήγησε πως αυτός που το ανακάλυψε ήταν η γυναίκα του. «Είπα αυτό ήταν … Τέλος! Το αξιοσημείωτο ήταν ότι οι γιατροί δεν μου ανέφεραν ποτέ την λέξη καρκίνος, ή γυναίκα μου το ανακάλυψε που είναι μεγάλο μαμούνι και δεν αφήνει τίποτα να πέσει κάτω, τα ψάχνει όλα με λεπτομέρεια στο Internet! Πέρασα καταθλιψάρα, αλλά μετά από τέσσερα χρόνια νιώθω δυνατός και μια χαρά, έχει μείνει πίσω…».

Φρόντισε δε να αναφέρει πως δεν έκανε χημειοθεραπείες αλλά «θεραπεία που δεν είχε καθόλου φάρμακα, όμως έκανα ένα κλικ και άλλαξα τα πάντα σε σχέση με την διατροφή μου».

Πηγή

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts