Ο οίκος Castaner παρουσίασε την SS18 Collection στην Κηφισιά

Το αγαπημένο ισπανικό brand των απανταχού fashionistas, παρουσίασε την καλοκαιρινή συλλογή του στο κατάστημα Digalakis στην Κηφισιά (Παναγίτσας 6) με ένα jazz party. Πιστές φίλες του οίκου Castaner, παρουσιάστριες, ηθοποιοί, τραγουδίστριες, μοντέλα, Fashion editors των μεγαλύτερων γυναικείων περιοδικών, stylists, fashion bloggers είχαν την ευκαιρία να θαυμάσουν και να δοκιμάσουν τα μοναδικά σχέδια της SS18 με έμπνευση από την κομψότητα και τα ζωηρά χρώματα της Γαλλικής Προβηγκίας. Πρωταγωνίστρια της βραδιάς για μια ακόμα φορά το iconic σχέδιο Carina.

Στο κατάστημα που παρέμεινε κατάμεστο σε όλη τη διάρκεια της βραδιάς οι καλεσμένες μπορούσαν να δοκιμάσουν και τη capsule συλλογή που προέκυψε από την συνεργασία του οίκου με τον διάσημο σχεδιαστή Manolo Blahnik για τον εορτασμό των 90 χρόνων της Castaner. Ο συνδιασμός της πολυτελούς υπογραφής του Manolo Blahnik με την παραδοσιακή ισπανική αισθητική και την ανυπέρβλητη τεχνογνωσία για την κατασκευή espadrilles του οίκου, οδήγησαν σε ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα. Espadrilles από καραβόπανο ή σατέν, σε έντονα χρώματα, με τακούνι ή χωρίς είναι τα iconic σχέδια που προτείνει ο σχεδιαστής.

Κατά τη διάρκεια του party οι καλεσμένοι απόλαυσαν δροσερούς χυμούς και γευστικά macarons από το Fresh.

Τα νέα σχέδια μπορείτε να βρείτε στα φυσικά καταστήματα αλλά και στο e-shop:

 

  • DIGALAKIS store Πειραιάς: Ηρώων Πολυτεχνείου 58 – e-mail : [email protected] Τηλ. 2104174400
  •  DIGALAKIS store  Κηφισιά: Παναγίτσας 6 – e-mail : [email protected] Τηλ. 2108080020
  •  Castaner Boutique Γλυφάδα: Δούσμανη 9 – e-mail : [email protected] Τηλ. 2108945100
  • www.digalakis.com
Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts