Ο Ορφέας Αυγουστίδης σε ρόλο φωτογράφου: Απαθανάτισε την μέλλουσα γυναίκα του στο χωριό

Σασμός: Αντίστροφα μετράει ο χρόνος για τον πολυαναμενόμενο γάμο του πρωταγωνιστή της σειράς Ορφέα Αυγουστίδη και της Γεωργίας Κρασσά.
Το ζευγάρι έχει ήδη υπογράψει σύμφωνο συμβίωσης, όπως είχε αποκαλύψει ο ηθοποιός σε συνέντευξή του στη Real News στα τέλη του 2021. Ο ίδιος είχε επισημάνει πώς τόσο ο γάμος τους όσο και η βάφτιση του γιου τους θα γίνουν το 2022.

Ο Ορφέας Αυγουστίδης πήρε τη φωτογραφική μηχανή και απαθανάτισε τη σύντροφό του με τον πιο καλλιτεχνικό τρόπο. Ο ηθοποιός βρέθηκε στο όμορφο νησί της Κρήτης όχι μόνο για τα γυρίσματα του Σασμού.

Η Κρήτη είναι και το νησί απ’ όπου κατάγεται η μητέρα του, Μαρία Τζομπανάκη. Ο τηλεοπτικός Αστέρης σε ρόλο φωτογράφου, αποτύπωσε τη σύντροφό του σε μία άκρως καλλιτεχνική φωτογραφία.
«Χωριό…», έγραψε στην περιγραφή της φωτογραφίας ο Ορφέας Αυγουστίδης, προσθέτοντας με tag την αγαπημένη του σύντροφο. Η τελευταία φαίνεται να περπατά σε πλακόστρωτο δρόμο του χωριού του Ορφέα Αυγουστίδη, στις Μαργαρίτες Ρεθύμνου.

Δείτε την εικόνα που ανέβασε ο Ορφέας Αυγουστίδης με την Γεωργία Κρασσά παρακάτω:

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts