Ο Ορφέας Παπαδόπουλος όπως τον γέννησε η μαμά του αλλά….

Συνολικά 45 Έλληνες και Ελληνίδες συμμετείχαν στο project του περιοδικού «Down Town» και συγκεκριμένα στην ετήσια γυμνή φωτογράφιση εναντίον του AIDS. Τραγουδιστές, ηθοποιοί, αθλητές , γενικότερα αναγνωρίσιμες προσωπικότητες μεταξύ των οποίων και ο ηθοποιός Ορφέας Παπαδόπουλος ο οποίος μας ξάφνιασε .

Ο ηθοποιός πόζαρε για τις ανάγκες του περιοδικού όπως τον γέννησε η μαμά του. Βλέμμα λάγνο, πολλά υποσχόμενο, μποτάκι για να δώσει άλλη νότα στο γυμνό, στήθος αποτριχωμένο όσο δεν πάει και πόδι… ζούγκλα.

Το παιδί εντάξει, διατηρεί ένα σώμα και δεν διστάζει να το προβάλλει ούτε και στα social media αφού έχουμε δει κατά καιρούς και φωτογραφίες του με μαγιό αλλά τέτοια ζούγκλα αδερφέ ούτε στον Αμαζόνιο.

Και δεν το κατακρίνουμε, καλά κάνει, στην τελική άνδρας είναι, αλλά δεν γίνεται να έχεις περάσει με φαλτσέτα όλο το στήθος και να έχεις αφήσει το πόδι έτοιμο για να γίνει ράστα.  Έλεος!

Δείτε την εικόνα:

%ce%bf%cf%81%cf%86%ce%b5%ce%b1%cf%82%cf%80%ce%b1%cf%80%ce%b1%ce%b4%ce%bf%cf%80%ce%bf%cf%85%ce%bb%ce%bf%cf%82

Κάντε μας like στο Facebook!

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts