Ο Παράδεισος των κυριών: Ελένη Σακκά: Δες το εντυπωσιακό Insta account της Πολυξένης

Ο Παράδεισος των κυριών: Η σχέση της με τον Άγη έχει γίνει talk of the twitter και η Πολυξένη ακούει τα σχολιανά της που πιστεύει στον έρωτά του.

Η Πολυξένη είναι η οικιακή βοηθός της οικογένειας Μπουραντά. Έμπιστη της Αμαλίας. Το έσκασε από το χωριό της στο Αγρίνιο στην ηλικία των 14 ετών για να γλιτώσει από την κακοποιητική συμπεριφορά της οικογένειάς της. Είναι στην υπηρεσία της οικογένειας από αυτή την ηλικία αλλά παρόλο που μεγάλωσε μαζί με τον Άγη και την Αμαλία πάντοτε ήξερε τη θέση της.

Η Βικτώρια έχει καταλάβει την ιδιαίτερη σχέση της με την Αμαλία και της κάνει τη ζωή δύσκολη. Αν και έχει καλές προθέσεις πολλές φορές παίρνει πρωτοβουλίες που φέρνουν σε δύσκολη θέση την Αμαλία.

Η όμορφη ηθοποιός, Ελένη Σακκά, είναι από τις πιο ενδιαφέρουσες προσθήκες στη σειρά με ταλέντο και ερμηνεία που δίνει αυτό το κάτι παραπάνω που κάθε σειρά έχει ανάγκη!

Κι αν δεν τη θυμάσαι, η Ελένη Σακκά είχε πρωταγωνιστήσει στη σειρά Τελευταία Ώρα και αξίζει να δεις το εντυπωσιακό της Instagram!

Δες παρακάτω τις φωτογραφίες που αλίευσε το gossiptv από το Instagram της Πολυξένης από τον Παράδεισο των κυριών:

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts