Ο παράδεισος των κυριών: Η Αμαλία είναι έγκυος και στο Twitter έγινε viral η αντίδραση του Πανταζάρα

Ο παράδεισος των κυριών: Στο επεισόδιο που παρακολουθήσαμε το βράδυ της Πέμπτης (24/11), η συνάντηση του Άγη και της Πιπίτσας είχε απρόοπτη εξέλιξη που θα επηρεάσει πολύ τη Γεωργία και θα ταράξει τα νερά της οικογένειας του Μάρκου.


Ο Ντίνος και η Αμαλία έπλεαν σε πελάγη ευτυχίας, ενώ η Μιράντα έδωσε απάντηση στο δίλημμα που την απασχολούσε σχετικά με το αν πρέπει να ζητήσει απ’ τους γονείς της να καταθέσουν εναντίον του Θανάση. Πήγε λοιπόν και τους βρήκε!


Ένα συνταρακτικό νέο όμως ήρθε να ανατρέψει τη ζωή της Αμαλίας και όχι μόνο, την ώρα που η Ματούλα έπαιρνε μια σημαντική απόφαση που θα φέρει αλλαγές στο δικαστικό ζήτημα του Θανάση.

Η Αμαλία ένιωσε μια αδιαθεσία και ο Ντίνος όταν πήγε στον γιατρό να δει τι ακριβώς συνέβη άκουσε ότι είναι έγκυος και έμεινε άφωνος.

Οι τηλεθεατές στο Twitter σχολίασαν αρκετά τη συγκεκριμένη σκηνή και ιδίως την αντίδραση του Ντίνου, τον ήρωα που υποδύεται ο Αργύρης Πανταζάρας.

Πάρτε μια γεύση του τι γράφτηκε στο Twitter για τη σειρά Ο παράδεισος των κυριών:

Δείτε το απόσπασμα:

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts