Ο Παράδεισος των κυριών: «Σε παρακαλώ μη με πλησιάζεις. Η Μιράντα είναι η γυναίκα της ζωής μου»

Ο Παράδεισος των κυριών: Ο Ντίνος με τη Μιράντα, επιτέλους, είναι ελεύθεροι να προχωρήσουν σε γάμο. Το διαζύγιο με τη Λιζέτα έχει βγει και πλέον δεν τους εμποδίζει τίποτα να παντρευτούν.

Η Λιζέτα πηγαίνει στη Θεσσαλονίκη για να βρει τη μικρή Ειρήνη, καθώς η Βικτώρια την έχει «φυγαδεύσει» σε ένα ίδρυμα, την ίδια στιγμή η Αμαλία δεν αφήνει τον Ντίνο σε ησυχία και δεν χάνει λεπτό χωρίς να του υπενθυμίζει το πόσο τον αγαπάει, ενώ ο Ντίνος της ξεκαθαρίζει για άλλη μια φορά: «Σε παρακαλώ μη με πλησιάζεις. Η Μιράντα είναι η γυναίκα της ζωής μου».

Η Αμαλία απογοητευμένη του λέει: «Εντάξει Ντίνο, υποφέρω όμως να είσαι δίπλα μου και να μην μπορώ να σε αγγίξω, θα φύγω από το γραφείο και θα πάω με τον Μάρκο».
Την ίδια ώρα ο Ντίνος τα λέει όλα στη Μιράντα κι εκείνη έξαλλη πιάνει την Αμαλία: «Ο Ντίνος μού τα λέει όλα. Θέλουμε να φτιάξουμε τη ζωή μας, γιατί δεν μας αφήνεις;», είναι τα λόγια της και τσακώνονται άσχημα.

Στο μεταξύ η Μιράντα έχει υποψίες ότι μπορεί να έχει βγει το διαζύγιο του Ντίνου και η Λιζέτα να το κρύβει και δεν αργεί η στιγμή που οι υποψίες κανένας γάμος με τη Λιζέτα. Το διαζύγιο σου έχει βγει εδώ και καιρό, απλά για κάποιους λόγους που θα ανακαλύψουμε η Λιζέτα σού το έκρυβε», του λέει. Το ζευγάρι πλέει σε πελάγη ευτυχίας: «Αγάπη μου επιτέλους, μπορούμε να παντρευτούμε», της ανακοινώνει και η Μιράντα κλαίει από χαρά. Αμέσως αρχίζουν να κάνουν σχέδια:

«Από σήμερα κιόλας αρχίζω τις διαδικασίες για να κάνουμε τον γάμο μας, όσο πιο γρήγορα γίνεται», της λέει.

Πηγή: tv 24

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts