Ο παράδεισος των Κυριών – Τζένη Καζάκου: O ρόλος στη σειρά και ο πόνος για την απώλεια του αξέχαστου παππού της

Ο παράδεισος των κυριών: Η κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» και ο δημοσιογράφος Γιάννης Πουλόπουλος συνάντησαν την Τζένη Καζάκου στο πλατό του «Παραδείσου», σε ένα διάλλειμα από το γύρισμα  της για τη σειρά «Ο Παράδεισος των κυριών».

Η Γεωργία, η κόρη του Μάρκου, μίλησε για τον ρόλο της, τον παππού της τον αείμνηστο Κώστα Καζάκο, τους γονείς της και για το πόσο εύκολο ή δύσκολο είναι να «κουβαλάει» ένα τόσο βαρύ επίθετο.

Σε ερώτηση για τον Άγη (Νίκος Λεκκάκης), είπε: «Ακόμα δεν γνωρίζω ότι ο Άγης είναι γυναικάς και δεν ξέρω με ποιον τρόπο θα τον μάθω, αλλά εγώ για τον Άγη έχω πάρα πολύ καλή άποψη και όντως τον αγαπάω… Η Πολυξένη δεν θα μου πει τίποτα για τον Άγη, αλλά θα μάθω κάποια πράγματα».

Για το ρόλο της: «Προς το παρόν βλέπουμε ένα κορίτσι γλυκό, λιγομίλητο, αθώο. Θα αλλάξει η Γεωργία. Θα ωριμάσει και θα της συμβούν πολλά πράγματα που θα την βάλουν σ’ αυτή τη διαδικασία. Θα ωριμάσει λίγο βίαια, θα γίνουν πολλά…».

Για τον θάνατο του παππού της και το γεγονός ότι έπρεπε να είναι στο γύρισμα: «Είναι η δουλειά μου. Είναι δύσκολο στη διαχείριση, αλλά είναι ένα πράγμα που εγώ ήμουν προετοιμασμένη, ήμουν ενημερωμένη ότι μπορεί να το αντιμετωπίσω. Η συγκεκριμένη δουλειά δεν έχει δεν μπορώ, παίρνω άδεια…

Ο παππούς μου ήταν και δάσκαλός μου στη δραματική σχολή και η συμβουλή που μου είχε δώσει ήταν να ακούω την ψυχή μου και ότι αυτό το επάγγελμα χρειάζεται εν συναίσθηση…».

Για τους γονείς της: «Ο πιο αυστηρός κριτής είναι ο μπαμπάς μου. Βλέπει πρώτα τα αρνητικά και μετά μου λέει τα θετικά, ενώ η μαμά μου λέει πρώτα τα θετικά και μετά τα αρνητικά… Χάρηκαν πολύ όταν με είδαν πρώτη φορά να παίζω στη σειρά «Βαρδιάνο στα σπόρκα», γιατί κι εγώ ήμουν πολύ χαρούμενη. Τους άρεσε και το είδαμε μαζί… Ο μπαμπάς μου είχε ρωτήσει τον Μανούσο Μανουσάκη πως είμαι, γιατί δεν είχε εικόνα από μένα. Ήθελα να δει αν τα πάω καλά…»

Για το πόσο τη βοήθησε το βαρύ επίθετο που φέρει: «Με κάστινγκ πήρα τους ρόλους μου ως τώρα. Είναι η διαδικασία που περνάμε όλοι… Είναι πολύ λογικό να πιστεύει ο κόσμος ότι λόγω των γονιών μου να παίρνω εύκολα τις δουλειές, δεν το βλέπω αρνητικά.. Αν εγώ δεν είμαι καλή δε συμφέρω, γιατί θα πέσει το επίπεδο της δουλειάς, η ποιότητα… Είχα προτάσεις πολλές, αλλά εγώ επέλεξα τον ‘Παράδεισο’…». 

Για την Τζένη Καρέζη: «Αντιλήφθηκα μεγάλη, 18 χρονών ήμουν, ποια είναι η γιαγιά μου όταν μπήκα στη δραματική σχολή… Δε νομίζω ότι μοιάζω, εξωτερικά, στη γιαγιά μου, νομίζω ότι έχω πάρει και από τους δύο μου γονείς…».

Δείτε τη συνέντευξη:

Τι θα δούμε απόψε στις 20:00

Η Γεωργία βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση, στην οποία έβαλε μόνη της τον εαυτό της. Οι ήττες σε όλα τα επίπεδα καταρρακώνουν τον Μάρκο, όσο η Πιπίτσα προσπαθεί να διορθώσει το λάθος της, με περισσότερα λάθη. Ο Αποστόλης μαθαίνει κάτι, που του αλλάζει εντελώς τα σχέδια… Η Αμαλία και ο Χριστόφορος προσπαθούν να βρουν ένα κοινό κώδικα επικοινωνίας και να φτιάξουν τη σχέση τους… Ένα όνειρο ζωής πραγματοποιείται για την Μιράντα, μια ξαφνική επίσκεψη όμως, θα της το χαλάσει… Η Όλγα και ο Αποστόλης αναστατώνονται από τις κινήσεις της αστυνομίας. Η απόφαση του Αποστόλη να πάει στο τμήμα, φέρνει σε ακόμα πιο δυσχερή θέση τον Αστυνόμο Χρηστίδη, που μοιάζει να μην μπορεί να πιαστεί από πουθενά.

Δείτε το trailer:

Μια μικρή γεύση απ’ το αποψινό επεισόδιο: 

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts