Ο πατέρας του Κωνσταντίνου Βασάλου ξεσπά: «Είναι σχεδόν ρατσιστικό οι…» (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Γιάννης Βασάλος, πατέρας του Κωνσταντίνου από τους μαχητές του Survivor, παραχώρησε μια συνέντευξη στο περιοδικό Down Town και μίλησε για αυτό που τον έχει πειράξει. Συγκεκριμένα:

-Έχεις προσωπικές συμπάθειες/αντιπάθειες με κάποιον παίκτη;

«Ως μπαμπάς του Κωνσταντίνου δεν θέλω να δηλώσω καμία προτίμηση. Σέβομαι την προσπάθεια όλων των παικτών. Αυτό που θέλω είναι να κρίνονται όλοι με δικαιοσύνη. Δεν μου αρέσει να αδικείται κάποιος. Κάποια στιγμή σκεφτόμουν ότι είναι σχεδόν ρατσιστικό οι διάσημοι να έχουν επώνυμο και οι υπόλοιποι όχι. Αυτό έχει αλλάξει στα τελευταία επεισόδια, ακούω ότι ο Κωνσταντίνος έχει επώνυμο και αυτό νομίζω ότι είναι το δίκαιο. Ο παρουσιαστής για παράδειγμα έλεγε «Ο Γιάννης Σπαλιάρας εναντίον του Κωνσταντίνου». Ποιου Κωνσταντίνου; Οι άνθρωποι έχουν ονοματεπώνυμο. Ο Κωνσταντίνος στον χώρο του είναι γνωστός, δεν είναι ένα παιδί που δεν έχει πορεία στον αθλητισμό. Γιατί να μην έχει επίθετο; Δεν το καταλαβαίνω αυτό».

Διαβάστε επίσης:

Δείτε τι έκανε η Σόφη Πασχάλη για να γλιτώσει το κράξιμο του κόσμου

Μετά την αδερφή του Τσανγκ και η Ελένη Δάρρα φωτογραφίζεται στο Down Town

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts