Ο Σπύρος Πετρουλάκης δίνει spoiler: «Έρχεται ένας πολύ σπουδαίος ηθοποιός στον Σασμό»

Σασμός: Ο Σπύρος Πετρουλάκης μίλησε για το φινάλε και τον 2ο κύκλο!

Ο γνωστός συγγραφέας του βιβλίου στο οποίο στηρίχτηκε η σειρά, σε τηλεοπτική του συνέντευξη έδωσε spoiler για το φινάλε της σειράς, αλλά και για τον δεύτερο κύκλο.

«Το φινάλε κρύβει μία τρομερή έκπληξη, ίσως και δύο» αποκάλυψε ο Σπύρος Πετρουλάκης στη Super Κατερίνα και συνέχισε ρίχνοντας τη… βόμβα: «Έρχεται ένας πολύ σπουδαίος ηθοποιός».

Ο γνωστός συγγραφέας ο οποίος φροντίζει μαζί με τους σεναριογράφους της σειράς να είναι καταιγιστικές οι εξελίξεις στον Σασμό, βρίσκεται σε πυρετό προετοιμασιών για τα επόμενα επεισόδια που αναμένεται να έχουν ακόμα μεγαλύτερο ενδιαφέρον.

Άλλωστε, έχουμε να περιμένουμε τις εξελίξεις στη ζωή του Μαθιού με τη Βασιλική που ετοιμάζονται να παντρευτούν ενώ ήδη γνωρίζουμε ότι ο Αργύρης Πανταζάρας αποχωρεί από το καστ και δεν θα συμμετέχει στον δεύτερο κύκλο της σειράς.

Οι αλλαγές στο καστ όμως θα είναι πολλές, παρ’ όλο που θα παραμείνουν οι περισσότεροι από τους συντελεστές. Έχουμε και λέμε: Η Αργυρώ θα μας απασχολήσει μέχρι το τέλος της σεζόν σε ό,τι αφορά τις εξελίξεις στη βεβαρημένη υγεία της όπως και ο Αστέρης ο οποίος θα κάνει τα πάντα για να γίνει καλά η μοναδική γυναίκα που αγάπησε.

Η Στέλλα θα συνεχίσει να εμπλέκεται στην όλη ιστορία, ασκώντας το επάγγελμά της προκειμένου να βοηθήσει τις δύο οικογένειες.

Ο Θανάσης Πατριαρχέας επίσης αποχωρεί από τη σειρά, μετά τη δολοφονία του από την Καλλιόπη και τον Κώστα.

Θα δούμε επίσης τη νέα σεζόν την Άσπα αλλά και τον Αντώνη Φραγκιαδάκη αλλά και τη Μαρίνα οι οποίοι θέλουν να ζήσουν επιτέλους το όνειρό τους και να παντρευτούν.

Ο Νικηφόρος, ο Μανώλης, η Θοδώρα και η Κλαίρη θα συνεχίσουν και την επόμενη σεζόν να μας απασχολούν.

Ποιος να είναι όμως ο μεγάλος ηθοποιός που θα μπει στο καστ από τη νέα σεζόν όπως αποκάλυψε ο Σπύρος Πετρουλάκης; Μένει να το δούμε…

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts