Ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης μιλά πρώτη φορά για την φημολογούμενη εγκυμοσύνη της Μαίρης Συνατσάκη!

Ανήκει στην κατηγορία των νέων και ταλαντούχων ηθοποιών που δεν βιάστηκαν να κάνουν τηλεόραση, μέχρι φέτος που έφτασε η στιγμή! Ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης μάς «συστήνεται» μέσα από την κωμική σειρά του ALPHA «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» και μιλά αποκλειστικά στο TV24 γι’ αυτή την εμπειρία του, για τα «όχι» που έχει πει, τα νέα επεισόδια αλλά και τη σχέση του με τη Μαίρη Συνατσάκη και τις φήμες περί… εγκυμοσύνης!

Σ’ ενοχλεί το γεγονός ότι από τότε που εντάχτηκες στο καστ της «Μουρμούρας», άρχισαν να ασχολούνται περισσότερο με τη σχέση σου με τη Μαίρη Συνατσάκη; Και πιο πρόσφατα άρχισε να γράφεται ότι είναι έγκυος…
«Αλήθεια; (γέλια). Φαντάσου δεν τα διαβάζω καν αυτά! Εννοείται ότι με ενοχλεί αυτό το πράγμα γιατί η προσωπική ζωή είναι… προσωπική ζωή! Δεν αφορά κανέναν άλλον πέρα από το ζευγάρι… Ψιλοασχολιόντουσαν και πριν τη “Μουρμούρα” με αυτή την προσωπική σχέση αλλά δεν δίνω σημασία…». (Συνεχίστε παρακάτω…)

Νομίζω ότι τώρα είναι σε πιο έντονο βαθμό…
«Ισως είναι ένα αναγκαίο κακό που, δυστυχώς, υπάρχει. Με ενοχλεί και θα ήθελα να μην υπάρχει, αλλά προσπαθώ όσο γίνεται να είμαι ψύχραιμος απέναντί του…».

Διαβάστε επίσης:

Δύσκολες ώρες για τον Πέτρο Πολυχρονίδη – Η ανάρτηση του παρουσιαστή

Εκπτώσεις από σήμερα – Πόσο θα φτάσουν και τι να προσέξουν οι καταναλωτές – Ανοικτά την Κυριακή τα μαγαζιά

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts