Ο Τάκης Ζαχαράτος επέστρεψε στην γενέτειρα Πάτρα!

To Moxy Patra Marina, υπό την διαχείριση της SWOT Hospitality της κορυφαίας εταιρίας hotel management, σε απόσταση 15 λεπτών από το κέντρο της Πάτρας συνδυάζει ένα έξυπνο, γρήγορο τεχνολογικό περιβάλλον με ένα σύγχρονο στυλ διαβίωσης. Αποτυπώνει τον αφρώδη και ελκυστικό τρόπο ζωής, της όμορφης αυτής πόλης.

Οι εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου προσφέρουν πλήθος δυνατοτήτων στους επισκέπτες. Η εξωτερική πισίνα, το γυμναστήριο και ο κήπος προσφέρουν σημαντικές στιγμές ευεξίας και χαλάρωσης. Το εστιατόριο δίνει την δυνατότητα στους επισκέπτες να γευτούν την ελληνική και τοπική κουζίνα ενώ στο μπαρ θα βρείτε ποικιλία κοκτέιλ. Το προσωπικό της 24ωρης ρεσεψιόν θα σας εξυπηρετήσει με προθυμία σε ό,τι χρειαστείτε.

Το περασμένο Σαββατοκύριακο επισκέφτηκε την Πάτρα και το ξενοδοχείο Moxy Patra Marina ο αγαπημένος ηθοποιός Τάκης Ζαχαράτος για επαγγελματικές υποχρεώσεις. Ο Τάκης Ζαχαράτος έχει καταγωγή από την Πάτρα και ήταν η πόλη που ξεκίνησε τα πρώτα του επαγγελματικά βήματα.

Το «σήμα κατατεθέν» ξενοδοχείο της Πάτρας αποτυπώνει τον σύγχρονο τρόπο ζωής μιας πόλης που συνδυάζει την διασκέδαση και τους γρήγορους ρυθμούς, δημιουργώντας αξέχαστες αναμνήσεις στους επισκέπτες του!

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts