Ο Χάρης και τα Events του..

Ο wedding planner και event planner Χάρης Παναγόπουλος, η «ψυχή» του «HARRIS THE EVENTS» υπόσχεται tailor-made events, βασισμένα στον κάθε πελάτη, μοναδικά γι αυτόν και το επιτυγχάνει, αναλαμβάνοντας εκδηλώσεις σε όλους τους χώρους. Η οργανωτική του φροντίδα αφορά μια εκδήλωση ή γάμο από την αρχή μέχρι το τέλος, δίνοντας τη γενική κατεύθυνση και όχι μόνο.

Τι ακριβώς είναι η «HARRIS THE EVENTS»;

Η «HARRIS THE EVENTS» αναλαμβάνει με μεγάλο ενθουσιασμό και επιμέλεια τόσο κοινωνικές όσο και εταιρικές εκδηλώσεις. Στο ενεργητικό μας δηλαδή έχουμε από γάμους, παιδικά party, baby showers, βαπτίσεις μέχρι και incentives εταιρειών και προωθήσεις προϊόντων καθώς και parties- events. Πρόκειται για μια εταιρία διοργάνωσης εκδηλώσεων που θα πρωτοστατήσει τα επόμενα χρόνια στην Ελλάδα. Μετά από αρκετά χρόνια αυτή η «ιδέα» έχει πάρει μορφή, έχει αισθητική, γνώση και πάνω από όλα εμπειρία.

Γνώμονάς μας πάντα ήταν και θα είναι η μέγιστη αξιοποίηση του χώρου, του χρόνου, του ύφους και του budget της εκδήλωσης. Προσφέρουμε με αυτόν τον τρόπο στους πελάτες μας αλλά και κατ’ επέκταση στους καλεσμένους τους, μια μοναδική εμπειρία που συζητούν και θυμούνται για καιρό, σύμφωνα με τα λεγόμενά τους.

Παρόλα αυτά η «HARRIS THE EVENTS» συνεχίζει να είναι μια ζωντανή «ιδέα» σε διαρκή εξέλιξη, αναζήτηση και πρωτοτυπία για να μπορούμε να προσφέρουμε πάντα κάτι μοναδικό.

Fb : Harris Panagopoulos-Event Planner
Insta: harristheevents

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts