Ο Χανταμπάκης απαντά στην παραγωγή σχετικά με την αποκάλυψη ότι έκλεβαν ψωμί: «Θα παρακαλέσω να…»

Στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor ο Σάκης Τανιμανίδης έκανε μια αποκάλυψη στο συμβούλιο του νησιού που έφερε σε δύσκολη θέση τους παίχτες.
Ο παρουσιαστής τους είπε ότι η παραγωγή του παιχνιδιού επιβίωσης γνωρίζουν ότι και οι δυο ομάδες είχαν κλέψει τρόφιμα από τους ντόπιους. Αυτό είχε συμβεί αρκετό καιρό πριν, αλλά ο ίδιος θέλησε να το πει τώρα.
Αρκετοί ήταν εκείνοι που θεώρησαν ότι αυτό το «κάρφωσε» ο Στέλιος Χανταμπάκης με την αποχώρησή του. Ο πρώην παίχτης που επιστρέφει στην Ελλάδα, ενημερώθηκε και έδωσε την δική του απάντηση στους τηλεθεατές μέσω Instagram γράφοντας: «Επειδή δεν τρώμε κουτόχορτο και για να λέμε αλήθειες όταν ανοίγουμε το στόμα μας, ότι γίνεται στο Survivor Μα ότι γίνεται η παραγωγή το γνωρίζει από την πρώτη μέρα, δεν ξέρω αν το έμαθε τώρα το Σάκης , όμως οι ρεπόρτερ και οι αρμόδιοι για την φύλαξή μας το ήξεραν «και αυτό» για να μην παρεξηγηθώ και βγω «Άγιος» ήμουν και εγώ ένας από αυτούς που έφαγε ψωμί που είπε ο Γ. Αγγελόπουλος (και δεν το πήρε ο ίδιος). Θα παρακαλέσω την παραγωγή από εδώ και πέρα όταν λέει κάτι αν θέλει να πει κάτι, να ισχύει. Γιατί αλλιώς τα κάνει χειρότερα τα πράγματα. Με αγάπη και εκτίμηση στους τηλεθεατές και στην Ajun media»

* Kάντε like στη σελίδα μας στο Facebook για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα. *

Διαβάστε επίσης:

Ποια υψοφοβία; Τους δουλεύει κανονικά η Λάουρα. Δείτε εικόνες

Ελένη Μενεγάκη που πας με αυτό το νύχι;

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts