Ο Snik στο Survivor; Όλες οι λεπτομέρειες!

Ο Τούρκος μεγιστάνας είχε πεισθεί απ’ την παραγωγή πως ο Snik ήταν και είναι ακριβώς αυτό που έπρεπε για να αποκτήσει το Survivor έναν Διάσημο που θα εκτόξευε από μόνος του την τηλεθέαση και άναψε το πράσινο φως για την έναρξη των διαπραγματεύσεων.

Οι αρχικές συζητήσεις πήγαιναν καλά και μάλιστα είχαν αυξηθεί σημαντικά οι πιθανότητες να πει ο Snik το ναι. Από την άλλη πλευρά, ο Ατζούν Ιλιτζαλί ήταν μέχρι και την τελευταία στιγμή διατεθειμένος να τινάξει τη μπάνκα στον αέρα για να κάνει τον Snik να πει το ναι και να μπει στο αεροπλάνο για τον Αγιο Δομίνικο.

Μάλιστα, ο Τούρκος ήρθε το Σαββατοκύριακο στην Αθήνα για τις τελικές συζητήσεις, δεν κατόρθωσε όμως να πείσει τον Snik να αφήσει πίσω κάθε άλλη επαγγελματική του υποχρέωση και να μπει στο Survivor.

Πληροφορίες του dokari, αναφέρουν ότι οι δύο πλευρές έβαλαν μια άνω τελεία στη συζήτηση για κάποια μελλοντική συνεργασία και έτσι, μετά την Τούνη ήρθε και το δεύτερο ηχηρό, ακόμα πιο ηχηρό «όχι».

Από μέρα σε μέρα, πάντως, αναμένεται να κλείσει η ομάδα των Διασήμων, με δεδομένη τη συμμετοχή του Τριαντάφυλλου και πολύ κοντά να πουν το ναι είναι οι Πάνος Καλίδης και Άρης Μακρής.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts