«Πάγωσε» η Καινούργιου με την ατάκα που άκουσε on air – «Είναι σοκαριστικό»

Μία ατάκα εξόργισε την Κατερίνα Καινούργιου στον αέρα της εκπομπής, Super Κατερίνα.

Η Βίκυ Πρωτογεράκη, η συνήγορος του Πακιστανού που ήταν μεταξύ των συλληφθέντων για την υπόθεση της 12χρονης από τον Κολωνό, είπε:

«Κατ’ αρχάς πρέπει να μιλήσω για κάτι που μου έχει κάνει εντύπωση σε αυτή την υπόθεση. Μιλάμε για τον εκμαυλισμό ενός 12χρονου παιδιού. Αυτοί που το μεγάλωσαν και το διέφθειραν το έχουν κάνει να σκέφτεται σαν μεγάλος άνθρωπος, δηλαδή καμία σχέση με την ηλικία της. Το βίαζαν το παιδάκι και από ένα σημείο και μετά κινούταν και μόνο του, γιατί από τη δικογραφία προκύπτει αυτό, ότι έβρισκε τους πελάτες και μόνη της».

Αμέσως η Κατερίνα Καινούργιου αντέδρασε και είπε σε έντονο ύφος:

«Κάτι τέτοιο το ακούμε πρώτη φορά. Ένα 12χρονο; Είναι σοκαριστικό αυτό που λέτε, δεν ισχύει».

Με την Βίκυ Πρωτογεράκη να λέει: «Όσον αφορά τον Πακιστανό. Ήταν 22 χρονών, είχε πέντε χρόνια σχέση με μία κοπέλα. Η αναγνώριση από την 12χρονη έγινε μέσα από μία φωτογραφία του 2019 από ένα άσυλο που είχε ο άνθρωπος και δεν είχε καμία σχέση με την τωρινή μορφή του. Το είδαν ο Εισαγγελέας και η Ανακρίτρια ότι δεν είχε καμία σχέση»!

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts