Πάνος Μουζουράκης: Αυτή είναι η νέα του σύντροφος

Νέα σελίδα στη ζωή του έχει γυρίσει ο Πάνος Μουζουράκης μετά τον χωρισμό από την Τζίνα Βαρελά.

Ο τραγουδιστής είναι ζευγάρι με την Μαριλού Κοζάρη, η οποία είναι 30 ετών, είναι φαρμακοποιός και στενή φίλης της Κατερίνας Καινούργιου.

Μπορεί ο Πάνος Μουζουράκης να κρατά την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ωστόσο στο περιοδικό ΟΚ! που κυκλοφόρησε χθες τον είδαμε για πρώτη φορά με την γυναίκα που του έκλεψε την καρδιά.

Ο Πάνος Μουζουράκης πριν από λίγες ημέρες βρέθηκε με την αγαπημένη του σε εστιατόριο στο κέντρο της Αθήνας και εκεί το ζευγάρι απαθανατίστηκε από τον φωτογραφικό φακό να γευματίζει μαζί με φίλους.

«Η σχέση τους είναι πολύ σοβαρή. Eίναι μαζί από το καλοκαίρι, και μάλιστα τον τελευταίο καιρό συζούν στα βόρεια προάστια», ανέφερε στο περιοδικό πηγή από το περιβάλλον τους.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts

Υπογραφή σημαντικής συμφωνίας στο Λονδίνο για το χώρο της υγείας μεταξύ Ομίλου Ιατρικού Αθηνών & Imperial College Healthcare

Σε μία πολύ σημαντική σύναψη διεθνούς συμφωνίας προχώρησε ο Όμιλος Ιατρικού Αθηνών ενώνοντας τις δυνάμεις του με το κορυφαίο παγκοσμίως

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »