Πάολα: Αποχωρεί από το νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται – Άγριο χώσιμο στον Νότη Σφακιανάκη

Το γεγονός ότι ο Νότης Σφακιανάκης, η Πάολα και ο Γιώργος Παπαδόπουλος θα συνεργαζόντουσαν σε γνωστό νυχτερινό κέντρο είχε προκαλέσει διάφορες αντιδράσεις. Βέβαια, από την αρχή τα πράγματα έδειχναν να μην πηγαίνουν καλά, όταν λίγες ώρες πριν την πρεμιέρα τους ο τελευταίος δήλωσε την αποχώρηση του για αθέτηση συμφωνίας.

Παρόλα αυτά η πρεμιέρα έγινε κανονικά και το σχήμα πήγαινε πολύ καλά. Ωστόσο, πριν από λίγα λεπτά, ανακοινώθηκε ακόμα μία αποχώρηση – «βόμβα».
Συγκεκριμένα, η Πάολα ανακοίνωσε την αποχώρησή της μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram.
Όπως γράφει: «Με μεγάλη μου λύπη θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι αποχωρώ από το Γκάζι Live δύο εβδομάδες νωρίτερα από την προκαθορισμένη ημερομηνία λήξης, παρόλη τη μεγάλη εμπορική επιτυχία που συνεχίζει να έχει. Δυστυχώς, οι αρχές μου και κυρίως η ψυχή μου δεν μπορούν να ανεχτούν άλλο τη συμπεριφορά και τις “ιδιοτροπίες” του κυρίου Σφακιανάκη. Είναι η πρώτη (και ελπίζω η τελευταία) φορά που δεν τελειώνω μία σεζόν αγκαλιασμένη με τον συνάδελφο καλλιτέχνη και χαρούμενη για όσα πέρασα μαζί του… Ευχαριστώ την επιχείρηση Μαροσούλη για την άψογη συνεργασία και όλη την αγάπη και τη στήριξη που μας έδωσε και τους 120 εργαζόμενους που είναι πλέον 120 νέοι φίλοι μου!».
Δείτε τη σχετική ανάρτηση παρακάτω…

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts