Πάρε την πυξίδα του θεάματος στα χέρια σου και γίνε εσύ ο κριτής των θεαμάτων

Το youfly.com είναι ένας νέος, πρωτοπόρος οδηγός θεαμάτων, που παρέχει στο χρήστη όλες τις πληροφορίες σχετικά με θεατρικές παραστάσεις, ταινίες κινηματογράφου, μουσικές σκηνές, ψυχαγωγικά προγράμματα τηλεοπτικών καναλιών, καθώς και για τις υπηρεσίες streaming όπως το Netflix!

Ο Επιχειρηματίας Γιάννης Κέντ, αναγνωρίζοντας την ευκαιρία για ανάπτυξη και δημιουργία στο χώρο του πολιτιστικού θεάματος και στην ευρύτερη βιομηχανία θεαμάτων στην Ελλάδα, μετά την ίδρυση των  Θεατρικών Σκηνών Α.Ε., προχωρά στη δημιουργία του πρωτοπόρου οδηγού θεαμάτων youfly.com. 

Ο κεντρικός άξονας του youfly.com είναι η κριτική και η βαθμολόγηση όλων των θεαμάτων. Οι κριτικές του κοινού, περνάνε από αυστηρό ποιοτικό έλεγχο και σκοπό έχουν να δώσουν στους χρήστες όλα τα «εργαλεία» ώστε να επιλέξουν το επόμενο βήμα τους στο κόσμο της ψυχαγωγίας.

Το youfly.com δίνει τη μοναδική και αποκλειστική δυνατότητα στο χρήστη να βαθμολογήσει όχι μόνο τη παράσταση αλλά και όλους τους συντελεστές της, όπως ηθοποιούς, σκηνοθέτες, ενδυματολόγους, χορογράφους αλλά και όλους όσοι συμβάλλουν στην παραγωγή του θεάματος.

Επιπλέον, το youfly.com σας ενημερώνει για όλα τα τρέχοντα θέματα στον τομέα του πολιτισμού και των τεχνών με συνεντεύξεις, απόψεις και αφιερώματα ενώ ταυτόχρονα διενεργεί πολλούς διαγωνισμούς με πλούσια δώρα. 

Είμαστε μια ομάδα που αγαπάμε τα θεάματα και βάζοντας τον εαυτό μας στη θέση του χρήστη, δημιουργήσαμε το youfly.com, δίνοντας σε σας τη δυνατότητα να περιηγηθείτε στην έξυπνη, εύχρηστη και διαδραστική πλατφόρμα ώστε να ενημερωθείτε τόσο για τις τρέχουσες, όσο και για τις μελλοντικές θεατρικές, κινηματογραφικές και μουσικές παραστάσεις, καθώς και για τη τηλεόραση.

Το youfly.com είναι η πυξίδα του θεάματος! Γίνετε και εσείς, τώρα, μέλος του youfly.com και πάρτε στα χέρια σας την πυξίδα του θεάματος!

Πως να κάνεις εγγραφή και κριτική στο YouFly.com:

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts