Πάρτι με αφορμή την υποψηφιότητα του Πάνου Κατσαρίδη

Οργανώθηκε από τους φίλους του Πάνου Κατσαρίδη του Διευθύνοντα Συμβούλου των Θεατρικών Σκηνών, πάρτι με αφορμή την υποψηφιότητα του ως δημοτικού συμβούλου Γλυφάδας με τον συνδυασμό του Δημάρχου κ. Γιώργου Παπανικολάου και των γενεθλίων του!

Το πάρτι πραγματοποιήθηκε στο Blends της Γλυφάδας και ήταν πολλοί εκείνοι που τίμησαν με την παρουσία τους τον Πάνο προκείμενου να του ευχηθούν. “Έχει μεγαλώσει στην Γλυφάδα. Ξέρει την πόλη του καλύτερα από τον καθένα και έτσι αποδέχτηκε χωρίς δεύτερη σκέψη την πρόταση του Δημάρχου κ. Γιώργου Παπανικολάου.

Στόχος του είναι να κάνει την Γλυφάδα ακόμη ωραιότερη ακόμη πιο λειτουργική, για το μέλλον των παιδιών, των ηλικιωμένων, των διπλανών μας, όλων όσοι χρειάζονται άλλα και δεν χρειάζονται στήριξη, φροντίδα, χαρά και χαμόγελα!

Το παρών έδωσαν ο Γιάννης Κεντ ιδιοκτήτης των Θεατρικών Σκηνών, ο Δήμαρχος της Γλυφάδας κ. Γιώργος Παπανικολάου, η Φαίη Σκορδά, ο Τάκης Ζαχαράτος, ο Κώστας Σπυρόπουλος με την Χριστίνα Πολίτη, η Μαρία Κορινθίου με τον Γιάννη Αϊβάζη, ο Μέμος Μπεγνής, ο Γιώργος Γιαννιάς, η Χρύσπα, ο Σόλων Τσούνης, η Αποστολία Ζώη, η Κατερίνα Γκαγκάκη, η Ζέτα Δούκα, η Νίνα Λοτσάρη, η Άννα Ανδριανού, η Γκέλυ Γαβριήλ, η Μαίρη Βιδάλη, η Μπέσσυ Αργυράκη, η Μάρα Μεϊμαρίδη, η Μαρία και η Λένα Ψαθά, ο Πέτρος Ζούλιας, ο Τζίμης Σταθοκωστόπουλος, η Βίκυ Κάβουρα, ο Γιώργος Γαλάβαρης, η Βίκυ Κουλιανού και πολλοί άλλοι.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts