Πέθανε αθόρυβα η Μίνα Αδαμάκη;

Viral έχει γίνει την τελευταία ώρα η είδηση ότι η Μίνα Αδαμάκη έφυγε από τη ζωή, σε ηλικία 78 ετών μετά από σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε τον τελευταίο καιρό, κάτι που δεν είχε γίνει γνωστό στα media και οι οικείοι της το κρατούσαν σαν επτασφράγιστο μυστικό.

Ωστόσο, η πάρα πολύ δυσάρεστη είδηση δεν επιβαιώνεται επίσημα καθώς οι δικοί της άνθρωποι δεν έχουν γνωστοποιήσει κάτι και θεωρείται απλά ως… φήμη. Όσο περνάνε οι ώρες η φήμη αυτή φουντώνει και όλα δείχνουν πως τελικά πρόκειται για πραγματικότητα.
Ο ηθοποιός Χάρης Τζωρτζάκης μάλιστα την αποχαιρέτισε μέσα από τα social media. Συγκεκριμένα, ανέβασε μια φωτογραφία της ηθοποιού στη σελίδα του στο Facebook και έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα του: «Καλο ταξίδι ρε Μίνα. Τιμή μας όσοι σε γνωρίσαμε».

Η ανάρτηση του Χάρη Τζωρτζάκη που αυτή την περίοδο πρωταγωνιστεί στην παράσταση Ποντικοπαγίδα στο θέατρο Νέος Ακάδημος:

Ο πρόεδρος του ΣΕΗ ωστόσο, Σπύρος Μπιμπίλας δεν επιβεβαιώνει την είδηση του θανάτου της καθώς όπως γράφει η οικογένεια της ηθοποιού Μίνας Αδαμάκη δεν τον έχει ενημερώσει σχετικά και δεν έχει να πει κάτι σε όσους τον παίρνουν τηλέφωνο για να μάθουν αν ισχύει ή όχι.

«Η είδηση που κυκλοφορεί εδώ και μια ώρα περί θανάτου της αγαπημένης μας Μίνας Αδαμακη δεν μπορεί να επιβεβαιωθεί προς το παρόν από εμένα, δεν με έχουν ειδοποιήσει δικοί της άνθρωποι.Αντιμετωπιζει σοβαρό πρόβλημα υγείας. Ας το σεβαστούμε όλοι κι ας περιμένουμε, άσκοπο να μου τηλεφωνούν τόσοι πολλοί άνθρωποι από κάθε είδους μέσον. Ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον σας», έγραψε στη σελίδα του στο Facebook πριν από λίγη ώρα ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Δείτε βίντεο από πρόσφατες συνεντεύξεις της:

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts