Πέτρος Φιλιππίδης: Πολύ σοβαρό πρόβλημα υγείας για τον ηθοποιό

Στις 18 Μαρτίου θα καθίσει στο εδώλιο ο Πέτρος Φιλιππίδης, που βρίσκεται τους τελευταίους μήνες προφυλακισμένος στις φυλακές της Τρίπολης, κατηγορούμενος για σοβαρά σεξουαλικά εγκλήματα.

Ο συνήγορος υπεράσπισής του, κ. Μιχάλης Δημητρακόπουλος, μίλησε στο Πρωινό.
«Ένας που στερείται την ελευθερία του από τον Ιούνιο του 2021 αποκλείεται να είναι σε καλή κατάσταση, ούτε σωματικά, ούτε ψυχολογικά. Ξέρω ότι δεν θέλει να το πω δημόσια, αλλά αντιμετωπίζει ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα υγείας, το οποίο ελπίζω να μην προκαλέσει σοβαρή βλάβη στην υγεία του κατά τη διάρκεια της δίκης. Θα πρέπει να ξέρετε, ότι σε ένα ποινικό ακροατήριο αναδεύονται σοβαρά συναισθήματα, υπάρχει αγάπη, μίσος, υπάρχει αντιπαράθεση.

Δεν είμαι βέβαιος αν θα μπορέσει να αντέξει το κλίμα που διαμορφώνεται σε ένα ποινικό ακροατήριο. Είναι καμίνι» ανέφερε αρχικά ο κ. Δημητρακόπουλος, ο οποίος ξεκαθάρισε ότι πρόκειται για βιολογικά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Πέτρος Φιλιππίδης.

«Προϋπήρχε το πρόβλημα υγείας και επιδεινώθηκε μέσα στις φυλακές. Επαναλαμβάνω ότι το κλίμα στο ακροατήριο είναι ένα καμίνι. Ελπίζω να αντέξει. Λαμβάνει θεραπεία. Έχει χρειαστεί να μεταβεί στο νοσοκομείο. Δεν το λέω για να προκαλέσω ιδιοτελώς ένα συναισθηματικό κλίμα υπέρ του Πέτρου Φιλιππίδη. Είναι πραγματικότητα που θα τη δείτε στο ακροατήριο» συνέχισε ο γνωστός ποινικολόγος.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts