Πήλιο: Ισόβια στον 50χρονο που σκότωσε τον συγχωριανό του στη Μακρυράχη Πηλίου

Ένοχος με ποινή ισόβιας κάθειρξης με κανένα ελαφρυντικό στοιχείο,  ο 50χρονος που σκότωσε τον συγχωριανό του στη Μακρυράχη Πηλίου τον Απρίλιο του 2016.

Να σας θυμίσουμε πως η είδηση τότε είχε ως εξής:

”Ο 50χρονος εισέβαλε οπλισμένος με κυνηγετικό όπλο στην αποθήκη της κατοικίας του 61χρονου αντίζηλού του, όπου βρισκόταν μαζί με την 36χρονη γυναίκα με την οποία διατηρούσε σχέση τον τελευταίο καιρό. Έπειτα από μια έντονη λογομαχία, πυροβόλησε τρεις φορές εναντίον τους. Τα σκάγια χτύπησαν στο στήθος, την κοιλιακή χώρα και το χέρι τον 61χρονο και την 36χρονη στο δεξί χέρι, αλλά ο εκτός εαυτού απατημένος άνδρας δεν σταμάτησε εκεί. Με το κοντάκι του όπλου, άρχισε να χτυπάει τα αιμόφυρτα θύματα σε όλο τους το σώμα!

Όταν κόπασε η οργή του και συνειδητοποίησε τι είχε κάνει, ο 50χρονος κάλεσε το ΕΚΑΒ και στη συνέχεια κατάπιε φυτοφάρμακο τύπου roundup προσπαθώντας να βάλει τέλος στη ζωή του. Και οι τρεις παρελήφθησαν από ασθενοφόρα και διακομίστηκαν στο Γενικό νοσοκομείο Βόλου, όπου λίγο αργότερα ο 61χρονος άφησε την τελευταία του πνοή. Η 36χρονη νοσηλεύεται εκτός κινδύνου, ενώ ο δράστης σύζυγός της νοσηλεύεται στην μονάδα εντατιικής θεραπείας, υπό την επιτήρηση ανδρών του αστυνομικού τμήματος Περιφέρειας Βόλου. ”

Η 36χρονη γυναίκα, μητέρα τριών παιδιών ισχυρίζεται πως δεν είχε καμία ερωτική σχέση με τον κατηγορούμενο παρά μόνο φιλική σχέση. 

Σε πολύ άσχημη κατάσταση η κόρη του 50χρονου που δεν μπορεί να πιστέψει την απόφαση του δικαστηρίου. 

 

 

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts