Παγιδευμένοι: Αποθεώθηκε ο Πέτρος Λαγούτης στο επεισόδιο της Τρίτης

Παγιδευμένοι: Είναι αναντίρρητα ο αστυνόμος της καρδιάς μας και ο ρόλος του Ανδρέα, είναι αυτός που έκανε το τηλεοπτικό κοινό να τον λατρέψει!
Λίγο οι αστείες ατάκες του, λίγο οι μορφασμοί του, φυσικά το αστείρευτο ταλέντο του, δεν χρειάστηκε και πολύ ώστε το twitter να τον «χρήσει» είδωλο!

Viral Είδηση: Παγιδευμένοι: Ο Σταύρος Τσουμάνης δίνει spoiler για τη σειρά

Ο ρόλος στη σειρά

Ο Πέτρος Λαγούτης είναι ο Ανδρέας και είναι Αστυνόμος Α’ στη Διεύθυνση Ανθρωποκτονιών Πειραιά, υφιστάμενος του Σπύρου Μαρκέτου και κολλητός φίλος του Δημήτρη. Έξυπνος, καλός, τρυφερός, συναισθηματικός και με έντονη αίσθηση του χιούμορ. Ο Ανδρέας, εκτός από φίλος, είναι ο καλύτερος και πολυτιμότερος συνεργάτης του Δημήτρη. Πέρα από την επαγγελματική συνεργασία που έχουν, βλέπει τον Δημήτρη σαν αδελφό και τον Σπύρο σαν πατέρα. Δεν έχει μόνιμη ερωτική σχέση, όχι γιατί δεν θέλει, αλλά γιατί αυτή είναι η φύση του επαγγέλματός του, στο οποίο είναι δοσμένος ολόψυχα. Μία νέα υπόθεση, όμως, θα φέρει αποκαλύψεις που θα αλλάξουν τη ζωή του για πάντα…

Τι είδαμε στη σειρά Παγιδευμένοι το βράδυ της Τρίτης…

Η απόφαση του Σπύρου να βοηθήσει τον Θοδωρή, φέρνει πατέρα και γιο πιο κοντά από ποτέ.
Η κράτηση του Άγγελου ανατρέπει τα σχέδια του Αλέκου, ο οποίος εξοργίζεται.
Ο Δαμιανός απ’ την άλλη κάνει μία αποκάλυψη στον Σπύρο για τον Κοσμά, που τον ξαφνιάζει. Μία απρόσμενη επίσκεψη θα ταράξει τον Θοδωρή στο νοσοκομείο και θα βάλει την Ελένη σε υποψίες.

Ο Σταύρος θα διατάξει έρευνα στο σπίτι του Αλέκου. Θα βρεθεί κάποιο ενοχοποιητικό στοιχείο;
Η Άννα και ο Δημήτρης ψάχνουν στοιχεία που να αποδεικνύουν την αθωότητα του Νίκου. Θα τα καταφέρουν;
Ο Αλέκος έχει βάλει σ’ εφαρμογή άλλο ένα σχέδιο για να καταστρέψει τα στοιχεία εναντίον του γιου του. Κι εκεί που όλα οδηγούν στον Άγγελο, η ομολογία του στον Ανακριτή θα ανατρέψει τα πάντα!

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts