Παγιδευμένοι: Αποθεώθηκε στην πρώτη του σκηνή ο Στέφανος Κυριακίδης από τη Γη της ελιάς

Παγιδευμένοι: Τον Στέφανο Κυριακίδη τον αγαπήσαμε στο Κόκκινο Ποτάμι και στη Γη της Ελιάς αλλά αυτός ο ρόλος στη νέα σειρά του Ant1 είναι το κάτι άλλο!

Μπορεί στη σειρά του Mega να ήταν ο γλυκός θείος «Βο» αλλά στους Παγιδευμένους ως ο φυλακισμένος παππούς του εισαγγελέα πρόκειται να φέρει την ανατροπή.

Από τις πρώτες κιόλας σκηνές του έγινε χαμός από αποθεωτικά σχόλια στο twitter.

Τον καλωσόρισαν στη σειρά και όλοι αναρωτήθηκαν τι ρόλο θα παίξει στις εξελίξεις.

Δες τα σχόλια:

Ποιος είναι ο Γεράσιμος Μαρκέτος

Ο Γεράσιμος είναι ο πατέρας του Σπύρου, χρόνια απομακρυσμένος και χωρίς καμία επαφή με την οικογένειά του. Γεννήθηκε στην Κεφαλλονιά, αλλά όταν ήταν ακόμη μικρός ήρθε στον Πειραιά και έμπλεξε με τη νύχτα και τη μαφία. Παντρεύτηκε και έκανε παιδιά, ενώ ήταν φυγάς και είχε βρει καταφύγιο στη γενέτειρά του. Αφού πέρασε πολλά χρόνια μεταξύ Πειραιά και Κεφαλλονιάς, συνελήφθη από τον αδελφό του που ήταν αστυνομικός, αλλά αθωώθηκε.

Μετά από αυτό, ο Σπύρος δεν άφησε ξανά τον πατέρα του να έχει επαφή με την οικογένειά του. Ο Γεράσιμος, όμως, πάντα τους παρακολουθούσε από μακριά. Τα τελευταία χρόνια βρίσκεται στη φυλακή, αλλά εξακολουθεί να γνωρίζει και να ελέγχει όλα όσα συμβαίνουν στον υπόκοσμο της περιοχής.

Μήπως ήρθε η ώρα να επέμβει και να βοηθήσει την οικογένειά του με τον τρόπο που εκείνος γνωρίζει καλύτερα;

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts