Παγιδευμένοι: Αυτή η σκηνή στο τελευταίο επεισόδιο θα προκαλέσει πανικό

Παγιδευμένοι: Απόψε (15 Νοεμβρίου) είναι το τελευταίο επεισόδιο της σειράς του ΑΝΤ1 για το 2022 και μία σκηνή θα προκαλέσει πανικό!
Ο Άγγελος είναι διατεθειμένος να τους καταστρέψει όλους και βγάζει στη φόρα τα μυστικά τους.
Το σχέδιο του Άγγελου προχωράει κανονικά με τη βοήθεια της Κλειώς, χωρίς κανείς να μπορεί να τον σταματήσει. Όλοι είναι ανήσυχοι. Θα καταφέρει ο Άγγελος να τους ξεσκεπάσει;

Ο δολοφόνος της Μυρτώς είναι έτοιμος να τους καταστρέψει όλους και μαζί με τη βοήθεια της Κλειώς έχει σχεδιάσει το επόμενο βήμα του. Η κατάσταση θα ξεφύγει στο τελευταίο επεισόδιο και όλοι οι ήρωες θα βρεθούν στα πρόθυρα της κατάρρευσης.

Η οικογένεια της Άννα συνειδητοποιεί ότι ο Κοσμάς αγνοείται και η δολοφονία από τον Θοδωρή δε θα αργήσει να έρθει στην επιφάνεια. Ο Ανδρέας δεν διστάζει να χτυπήσει τον Άγγελο, ο οποίος βγαίνει εκτός εαυτού όταν του λέει για την… κόρη του!

Ο Δημήτρης και η Άννα, όμως, έρχονται κοντά και της λέει: «Βαδίζουμε στο χείλος του γκρεμού και δεν ξέρουμε ποιος θα σπρώξει ποιον».

Δείτε τη σκηνή που θα προκαλέσει πανικό παρακάτω:

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts