Παγιδευμένοι: Αυτός είναι ο αρχηγός της συμμορίας

Παγιδευμένοι: Σιγά σιγά η αλήθεια θα αρχίσει να βγαίνει στο φως, όχι μόνο ως προς την δολοφονία της Μυρτώς αλλά και για τα άλλα σκοτεινά μυστικά που κρύβουν βασικοί χαρακτήρες.

Ποιος είναι ο αρχηγός της συμμορίας με τα ναρκωτικά, στην σειρά Παγιδευμένοι;

Ένας φαινομενικά τυπικός και ψυχρός επαγγελματίας κουβαλάει μια σειρά από μυστικά. Ένα από αυτά μάλιστα τον θέλει να είναι ο εγκέφαλος του κυκλώματος διακίνησης ναρκωτικών…

Ο λόγος για τον Σταύρο. Τον εισαγγελέα που από το πρώτο επεισόδιο έδειξε ένα σοβαρό, τυπικό αλλά και κάπως… μυστήριο προφίλ. Όπως θα αποκαλυφτεί στην συνέχεια ο Σταύρος κουβαλάει μια σειρά από ένοχα μυστικά, με αποκορύφωμα όλων ότι πρόκειται για τον αρχηγό του κυκλώματος ναρκωτικών, στην σειρά Παγιδευμένοι. Ένα άτομο… βουτηγμένο πλήρως στην παρανομία, το οποίο μάλιστα έχει για άμεσο συνεργό του τον μεγαλοδικηγόρο, Αλέκο Χατζή!

Με βάση του τουρκική εκδοχή, ο Σταύρος θα παίξει καθοριστικό ρόλο στις μετέπειτα εξελίξεις, στην σειρά Παγιδευμένοι. Η ισχυρή επαγγελματική του θέση τον βοηθά να καλύπτει τις βρώμικες δουλειές όμως οι εξελίξεις θα τον αιφνιδιάσουν δυσάρεστα, με τον Ανδρέα να είναι ένας από τους πρώτους που τον υποψιάζεται. Ποιος θα αποκαλύψει όλη την αλήθεια και ποιες είναι οι συνέπειες που θα ακολoυθήσουν;

Πηγή

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts