Παγιδευμένοι: Δεν έχουν τέλος τα βάσανα για την Ειρήνη

Παγιδευμένοι: Η Ειρήνη αποτελεί την τραγικότερη φιγούρα στους Παγιδευμένους, καθώς πρόκειται για μια μάνα που έχασε την μικρή της κόρη και η ζωή της από τη μία μέρα στην άλλη άλλαξε για πάντα με τον χειρότερο τρόπο.

Όσο, μάλιστα, ο δολοφόνος της κόρης της βρίσκεται έξω από τη φυλακή τα συναισθήματά της χαρακτηρίζονται από οργή και θλίψη.

Η ίδια άργησε να αποδεχτεί το γεγονός πως η κόρη της δολοφονήθηκε και ακόμα παλεύει για να μπορέσει να αντιληφθεί τι ακριβώς έχει συμβεί. Μέχρι και την ημέρα της κηδείας συμπεριφερόταν σαν να μη συμβαίνει τίποτα, ξαφνιάζοντας όλους όσους παρευρέθηκαν για να αποχαιρετήσουν το άτυχο κορίτσι.

Δεν έχουν τέλος τα βάσανα για την Ειρήνη στους Παγιδευμένους

Φαίνεται, όμως, πως η συγκεκριμένη ηρωίδα θα συνεχίσει να βρίσκεται σε άθλια κατάσταση ψυχολογικά και στα επόμενα επεισόδια – ιδιαίτερα όταν θα μάθει πως η κόρη της θα παντρευτεί τον αδερφό του βασικού υπόπτου – με αποτέλεσμα να φαίνεται πως περνά έναν γολγοθά που δεν έχει τέλος. Πρέπει, όμως, κάποια στιγμή να πατήσει τα πόδια της και να παλέψει για χάρη του παιδιού που έχασε, αλλά και της μεγάλης της κόρης που προσπαθεί να ανακαλύψει την αλήθεια. Θα τα καταφέρει;

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts